Windows 10: o PROBLEMA foarte Serioasa e Recunoscuta OFICIAL

Windows 10 are o problema foarte serioasa recunoscuta in mod oficial de catre compania Microsoft, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea.

Windows 10 uitare

Windows 10 are de cateva luni bune o problema foarte serioasa pe care compania Microsoft a recunoscut-o abia recent, si pe care vrea sa o rezolve intr-un final, desi a trecut mult timp de la aparitia sa. Mai exact, cei de la Microsoft au recunoscut in sfarsit faptul ca problema Windows 10 cu “uitarea” datelor de logare in diverse platforme online va fi rezolvata in viitorul apropiat de o actualizare ce este in testare.

Windows 10 are in plin proces de testare o rezolvare pentru o problema din cauza careia date de logare in OneDrive, Outlook, Microsoft Edge, Microsoft account, Google account, Chrome, Adobe CC nu erau salvate. Microsoft nu a recunoscut pana abia recent faptul ca aceasta problema exista cu adevarat in cadrul Windows 10, si tot abia recent a decis sa o rezolve, oferind deja un patch pentru utilizatorii care fac parte din programul de testare beta al sistemului de operare.

Windows 10: o PROBLEMA foarte Serioasa e Recunoscuta OFICIAL

Windows 10 are aceasta problema pentru doar unii dintre utilizatorii sistemului de operare, astfel ca nu toata lumea este afectata de catre ea, insa suficient de multi oameni sunt, astfel incat ea sa fie o problema serioasa. Cei de la Microsoft au mers pe trend-ul obisnuit de rezolvare a problemelor, fara a se grabi in vreun fel, insa nici asta nu e vreo surpriza prea mare, pentru ca in general ei evita sa rezolve rapid problemele majore, inclusiv una precum aceasta, chiar daca e mare.

Windows 10 are testata in momentul de fata aceasta actualizare pentru a se vedea daca ea este intr-adevar suficient de buna pentru a fi lansata in mod public pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare in intreaga lume. Desigur ca va fi nevoie de multa testare facuta timp de cateva saptamani pentru a se ajunge la concluzia ca patch-ul nu va aduce alte probleme majore, dar e de asteptat ca el sa fie imperfect, si sa mai aduca alte dificultati.

Windows 10 va avea lansat acest patch abia in momentul in care totul va fi 100% pregatit pentru a fi oferit pentru utilizatori, asa ca trebuie sa avem cu totii rabdare si sa vedem ce se intampla in final cu el.