LIDL Romania: Mesaj de ULTIMA ORA, Decizia Anuntata OFICIAL

LIDL Romania a publicat un mesaj de ultima ora pentru clientii din toata tara, iata ce decizie foarte importanta a fost anuntata in mod oficial.

LIDL Romania odihna

LIDL Romania a publicat astazi un mesaj de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si asta pentru ca vorbim despre o decizie cu o schimbarea facuta in toate magazinele sale. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat faptul ca in ziua de 1 ianuarie vor avea toate magazinele din tara inchise ca parte a unei decizii de a le oferi angajatilor posibilitatea de a se bucura de putina pauza dupa noaptea in care vor sarbatori intrarea in anul nou.

LIDL Romania nu face absolut nimic diferit fata de ceea ce vedem la alte magazine online din Romania, decizia de a avea inchis in data de 1 ianuarie fiind una adoptata de cam toate companiile din tara. Chiar daca unele centre comerciale vor avea deschis pe 1 ianuarie, in principal cateva din Bucuresti, daca exista vreun magazin al LIDL Romania in ele, acestea vor ramane inchise pana in data de 2 ianuarie, asa cum s-a mai intampalt in trecut.

LIDL Romania: Mesaj de ULTIMA ORA, Decizia Anuntata OFICIAL

LIDL Romania va avea un program special si maine, cand magazinele din toata tara se vor inchide la ora 18:00, in loc de ora 21:00, cand in mod normal sunt inchise toate ca parte a programului normal de functionare. In aceeasi masura, in data de 2 ianuarie cei de la LIDL Romania vor avea magazinele deschise doar pana la ora 17:00, astfel ca nu va fi o perioada faorte lunga de timp in care clientii isi vor putea cumpara toate cele necesare.

LIDL Romania va reveni la un program complet normal incepand cu data de 3 ianuarie, astfel ca vorbim doar despre o zi de inchidere, si doua in care programul este scurtat cu doar cateva ore. Decizia pe care LIDL Romania a luat-o, si a anuntat-o, in mod oficial este una pe care mai toata lumea o astepta pentru ca se inscrie in tiparul celor normale luate in aceasta perioada din an, si cu aici se vor termina toate deciziile de acest gen.

LIDL Romania nu va mai avea program redus pana de Paste, iar asta pentru ca nu mai exista sarbatori care sa impuna inchidere magazinelor pentru vreuna dintre zile, astfel ca e important sa stiti si asta.