Kaufland: Anunturile de ULTIMA ORA, Surprize EXCLUSIVE Azi

Kaufland a publicat o serie de anunturi de ultima ora cu surprize pentru clientii din Romania, ele fiind oferite exclusiv astazi in toata tara.

Kaufland distractie

Kaufland incheie anul in forta, si a pregatit pentru clientii din toata Romania o serie de surprize extrem de interesante, dar care sunt disponibile exclusiv astazi pentru toata lumea, deci daca vreti sa profitati de ele, acum e timpul. Pentru ultima zi din anul 2020, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a cumpara la pret promotional o serie de produse din toate magazinele sale din Romania, si nu doar atat.

Kaufland a facut anuntul prin intermediul contului sau de pe reteaua de socializare Facebook, acolo marele lant de magazine online spunand ca doar astazi clientii sai au reduceri exclusive la diverse produse alimentare. Cei care vor sa cumpere tequila, vodka, sau gin, au posibilitatea de a se bucura de 30% reducere exclusiv astazi in oricare dintre magazinele Kaufland din toata Romania, deci aveti pana diseara timp sa cumparati orice va doriti din ele.

Kaufland: Anunturile de ULTIMA ORA, Surprize EXCLUSIVE Azi

Kaufland are deasemenea o serie de reduceri speciale pentru zonele in din exterior in care face mancare, ele fiind deasemenea oferite exclusiv in cursul acestei zile, deci e o perioada limitata de timp in care sa profitati. Pentru inceput, cei de la Kaufland spun ca au pui condimentat, sau condimentat cu usturoi, cu 50% reducere in urmatoarele ore, iar la meniul pentru ceafa de porc este oferita o portie gratis pentru cei care decid sa cumpere o portie.

Kaufland are fix aceeasi promotie inclusiv pentru meniurile de mici pe care le vinde in momentul de fata, insa va trebui sa va grabiti pentru a profita de ambele oferte care sunt disponibile chiar acum in toate magazinele sale. Avand in vedere ca astazi Kaufland are program limitat in toate magazinele, nu aveti mult timp sa cumparati aceste produse cu promotii speciale, deci trebuie sa fiti foarte rapizi inainte ca ele sa dispara in totalitate din magazine.

Kaufland incheie anul cu promotii foarte bune pentru clientii din Romania, insa a anuntat deja si care sunt celelalte care vor fi disponibile incepand cu prima parte a anului 2020, si le gasiti pe website-ul sau.