Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank a publicat un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce decizie a dezvaluit banca pentru noi toti acum.

Raiffeisen Bank orar

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important astazi pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca vorbim despre o decizie ce ii afecteaza pe toti. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis ca in cursul acetei zile programul de lucru al unora dintre agentiile si sucursalele din toata tara sa fie redus pentru ca angajatii sa se poata bucura de o petrecere de Anul Nou sarbatorita in liniste.

Raiffeisen Bank spune ca astazi, 31 decembrie 2020, programul agentiilor din toata tara se va incheia la ora 14:00, exceptie facand cele din centrele comerciale, sau mall-uri, acolo programul fiind adaptat la programul locatiei. Asta inseamna ca daca mall-ul, sau centrul comercial, este deschis si dupa ora 14:00, veti putea merge intr-o locatie a Raiffeisen Bank pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea, dar si acolo va fi un program limitat de catre centre.

Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune ca in aceasta perioada in care agentiile sale sunt inchise, va ramane deschis serviciul Call Center, acesta asigurand asistenta de permanenta pentru clientii care au nevoie de un asemenea tip de ajutor. Aici vorbim despre rezolvarea problemelor pe care clientii Raiffeisen Bank le au cu cardurile, Smart Mobile, SamartTel, Raiffeisen Online, dar si Clienti de Top, deci exista ajutor pentru oricine are intr-adevar nevoie de asa ceva de la banca, si e bine ca lucrurile nu sunt complet inchise de catre ea acum.

Raiffeisen Bank a procedat fix la fel si de Craciun cu serviciile pentru clientii sai din toata Romania, asa ca era normal sa vedem ca nimic nu se schimba radical cand vine vorba despre ziuna de Anul Nou. Spre deosebire de Craciun, cei de la Raiffeisen Bank vor avea agentiile deschise in centre comerciale si mall-uri incepand cu data de 2 ianuarie, astfel ca veti putea merge in ele pentru a rezolva problemele pe care pana acum nu le-ati putut rezolva, din vari imotive.

Raiffeisen Bank va reveni cu tot programul la normal incepand cu data de 4 ianuarie, cand toata lumea va reveni la programul normal, deci de atunci nu veti mai avea probleme cu ajungerea in agentii.