RCS & RDS: Mesajul SURPRIZA pe Final de 2020 pentru Clienti

RCS & RDS are o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania pe final de an 2020, iata ce mesaj a publicat pentru toata lumea, si cat conteaza.

RCS & RDS rezolutie

RCS & RDS incheie anul 2020 cu realizari foarte mari, operatorul de telecomunicatii reusind sa aiba parte de o crestere sanatoasa a bazei de clienti, si a veniturilor, iar pe final de an are si un mesaj pentru clienti. Dupa ce in ultimele saptamani a decis sa le ofere acces gratuit clientilor la posturile de televiziune 4K, cei de la RCS & RDS au decis sa faca si un anunt important cu privire la inceputul de an 2021, care va fi unul 4K pentru toata lumea.

RCS & RDS spune ca in anul 2021 vor exista si mai multe competitii care vor putea fi vazute in format 4K de catre clientii sai, dar si ca pe masura ce vaccinarea va continua, e posibil ca si competitiile sportive sa revina la normal. RCS & RDS spune ca in data de 2 ianuarie clientii din toata Romania vor putea vedea meciurile pe care Real Madrid si Barcelona le joaca in La Liga, impreuna desigur cu alte meciuri care sunt transmise de catre operator pentru noi.

RCS & RDS: Mesajul SURPRIZA pe Final de 2020 pentru Clienti

RCS & RDS rezolutie 4K

RCS & RDS spune deasemenea ca vor fi in 2021 si multe meciuri din Champions League care vor fi transmise in format 4K pentru clienti, ceva ce deasemenea este foarte normal, la fel s-a intamplat si in 2020. Pe de alta parte, in 2021 cei de la RCS & RDS spun ca vom vedea in format 4K inclusiv meciuri de tenis de la Australian Open, iar Bundesliga urmeaza deasemenea sa ofere posibilitatea de a urmari partidele de fotbal in acest format, si in Romania.

RCS & RDS nu spune daca transmisiunile vor fi oferite prin DIGI 4K, sau Eurosport 4K, insa asta conteaza mai putin din moment ce ambele canale sunt transmise de catre operator prin extraoptiunea 4K. Cei de la RCS & RDS au doar doua posturi de televiziune 4K pe care le ofera pentru clientii romani, ambele avand in principal competitii sportive, operatorul evitand momentan sa transmita si alte tipuri de continut la rezolutie mare pentru clienti.

RCS & RDS mai are si alte surprize grozave pregatite pentru clientii din toata Romania in anul 2021, asa ca ramane de vazut ce anume va mai fi anuntat pentru toti in perioada urmatoare.