BRD Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA Modificari, Majore

BRD Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata tara, iata ce modificari importante a decis sa faca, si ce trebuie sa stii acum.

BRD Romania britania

BRD Romania a publicat un anunt de ultima ora cu doar cateva ore in urma si el este extrem de important pentru clientii care in momentul de fata folosesc serviciile bancii inclusiv in Marea Britanie, sau au legaturi cu Regatul Unit. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat ca din data de 1 ianuarie, dupa ce Marea Britanie e in mod oficial iesita din Uniunea Europeana, vor avea loc unele schimbari pentru serviciile oferite clientilor, in timp ce altele vor ramane la fel.

BRD Romania spune in primul rand ca nu va creste tarifele pentru operatiunile de transferuri de credit intre Romania si Marea Britanie, adica plati in LEI si Euro initiate catre beneficiari din aceasta zona. Mai mult decat atat, cei de la BRD Romania au anuntat ca pastreaza si aceleasi tarife pentru platile ordonate catre beneficiari din tarile incluse in zona SEPA, pentru plati in Euro, insa in rest lucrurile se modifica pentru clientii care fac asemenea operatiuni.

BRD Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA, Modificari Majore

BRD Romania spune deasemenea ca retragerile de bani facute cu cardurile sale de la bancomate din Marea Britanie vor fi comisionate cu tarifele aplicatile pentru retragerile facute in tarile din afara Uniunii Europene. Cei de la BRD Romania au pe website-ul lor o lista cu tarifele aplicabile pentru retragerile de numerar in afara Romaniei si a Uniunii Europene, astfel ca puteti vedea acolo cati bani veti avea trasi in plus daca decideti sa faceti operatiuni de acest gen.

BRD Romania a facut acest anunt cu doar cateva ore inainte ca toate modificarile sa intre in vigoare, deci toti clientii sai mai au putin timp la dispozitie pentru a rezolva orice fel de probleme, si a nu fi taxati suplimentar. In mod normal cei de la BRD Romania ar fi trebuit sa-si anunte clientii ceva mai devreme, insa asta e situatia acum, asa ca ar fi bine sa va uitati pe website-ul sau pentru informatii suplimentare cu privire la aceste modificari.

BRD Romania este singura banca de la care vin informatiii de acest gen cu privire la schimbari legate de comisioanele aplicabile pentru Marea Britanie, asa ca e posibil ca saptamana viitoare sa mai apara informatii si de la alte banci.