Guvernul Romaniei: explicatii privind autenticitatea dozelor de vaccin impotriva Coronavirus

Guvernul Romaniei autenticitate vaccin Coronavirus

Guvernul Romaniei ofera astazi explicatii cu privire la autenticitatea vaccinului impotriva Coronavirus care este folosit pentru imunizarea romanilor, si puteti vedea mai jos exact ce au de spus autoritatile in fata unor dezinformari distribuite pe retelele de socializare, si nu numai.

Guvernul Romaniei incearca sa ii linisteasca pe romanii care vor sa se vaccineze, iar asta pentru ca in momentul de fata aceasta pare sa fie singura solutie pentru a se reveni la normalitate in toata lumea, cat se poate de repede.

“Precizări privind afirmațiile care pun la îndoială autenticitatea dozelor de vaccin primite de România.

Condițiile speciale de depozitare și transport ale vaccinului au fost asigurate de către dispozitivele speciale de transport. Acestea sunt compuse din cutii termoizolante, care conțin gheață carbonică și un senzor de monitorizare a temperaturii, care asigură faptul că vaccinul a fost menținut la temperaturi cuprinse între -90°C și -60°C.

Transportul dozelor de vaccin în aceste dispozitive nu necesită un autovehicul frigorific special care să mențină temperaturile scăzute. Astfel, temperaturile cuprinse între -90°C și -60°C sunt asigurate de către dispozitivul special de transport, nu de către autovehicul/aeronavă.”