Kaufland: IMPORTANT Anunt pentru Romani la Inceput de 2021

Kaufland are un foarte important anunt pentru toti romanii la inceput de an 2021, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce spune lantul de magazine.

Kaufland alarma

Kaufland a terminat anul 2020 “in forta” cu foarte multe surprize grozave pentru romanii din toata tara, insa la inceput de 2021 vine una grozava pentru toti romanii din tara, multumita unei schimbari majore. Mai exact, pe final de an 2020 cei de la Kaufland au luat decizia de a lansa o versiune noua a aplicatiei pentru clientii din toata Romania, aceasta venind cu foarte multe schimbari foarte utile pentru toata lumea in ideea de a se imbunatati experienta de cumparaturi.

Kaufland a detaliat multe dintre schimbarile noi in cadrul website-ului sau pentru a ii ajuta pe romani sa inteleaga mai bine ceea ce s-a modificat in czul aplicatiei sale, si asa putem sa ne facem o idee clara. Kaufland spune ca aplicatia sa are acum integrata o alarma pentru oferte, astfel ca ai sai clienti pot alege produsele favorite pentru care vor sa primeasca alarme, iar in momentul in care ele sunt oferite la pret redus, vor primi o notificare pentru a le cumpara.

Kaufland: IMPORTANT Anunt pentru Romani la Inceput de 2021

Kaufland vrea sa ii ajute pe romani sa gateasca mai sanatos, sau sa gateasca ceva complet nou, astfel ca in cadrul aplicatiei sale puteti gasi acum nu mai putin de 1800 de retete e de care va puteti folosi. Mai mult decat atat, Kaufland are in aplicatia sa si o lista de cumparaturi pe care o putem folosi pentru ne organiza mai usor urmatoarele achizitii in baza produselor pe care le vedem disponibile la pret redus in magazinele sale in momentul de fata.

Kaufland are in final si o functie speciala care ne ajuta sa gasim cel mai apropiat magazin, dar sa fim si directionati prin navigare ghidata catre el, astfel incat sa ne putem cumpara produsele dorite la pret redus. Aplicatia celor de la Kaufland are inclusa si functionalitatea de a folosi Kaufland Card, acel card digital pe care lantul de magazine il ofera pentru toti clientii sai din Romania, acesta oferind acces la o varietate de promotii pentru toata lumea acum.

Kaufland distribuie aplicatia sa in mod gratui pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti descarca acum din oricare dintre cele doua magazine.