DIGI Romania: Beneficiul GRATUIT pe care MILIOANE de Clienti ar TREBUI sa il Foloseasca

DIGI Romania le ofera milioanelor de clienti din toata tara un beneficiu gratuit pe care trebuie sa il foloseasca, dar despre care multi nu stiu.

DIGI Romania beneficiu gratuit

DIGI Romania este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din tara noastra, iar dupa cum prea bine stiti deja, pentru toate serviciile pe care le ofera, are peste 10 milioane de clienti care platesc. Astazi vorbim despre cei care folosesc serviciile de telefonie mobila pe care DIGI Romania le ofera in momentul de fata, mai exact milioanele de romani care platesc pentru serviciile DIGI Mobil, si beneficiaza gratuit de ceva ce ar trebui sa foloseasca.

DIGI Romania le ofera clientilor serviciilor de telefonie mobila posibilitatea de a utiliza serviciul VoWiFi pentru a se bucura de acoperire pentru telefoania mobila oriunde in casa lor, dar si de calitate ridicata a sunetului. Dupa cum prea bine stiti deja, functia VoWiFi pentru telefoanele mobile este gandita pentru a facilita utilizarea unei retele de telecomunicatii mobile prin WiFi, iar DIGI Romania a lansat acest sistem de ceva timp pentru milioanele de clienti ai DIGI Mobil.

DIGI Romania le ofera gratuit clientilor acces la VoWiFi pe Telefoane

DIGI Romania le extinde acestora acoperirea in case, in special acolo unde semnalul este prost, astfel ca ei nu vor avea vreodata probleme in a vorbi la telefon cu oricine ii suna pentru a discuta cu ei. Mai mult decat atat, sistemul VoWiFi ofera calitate HD pentru apelurile telefonice facute de catre clientii DIGI Romania, si totul prin consumarea beneficiilor care sunt oferite oricum in abonamentele lor, indiferent ce retea WiFi folosesc atunci cand vorbesc la telefon.

DIGI Romania ofera sistemul pentru toti clientii DIGI Mobil, insa nu toata lumea stie despre el, sau cum sa il activeze pe telefonul pe care-l are, acestea neavand sistemul activat in mod automat, din pacate. Dupa activare, o iconita speciala va fi vizibila in telefoanele utilizatorilor DIGI Romania, astfel ca ei vor sti ca folosesc sistemul VoWiFi pentru apelurile telefonice, si vor beneficia de cea mai buna calitate a apelurilor, posibil chiar mai buna decat in cazul 4G.

DIGI Romania nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera acest sistem pentru clientii sai din Romania, insa e bine ca toata lumea sa stie ce primeste, si cum se poate bucura de tot chiar acum.