PS5: Vestile GROZAVE pentru Fanii Sony din Toata Lumea

PS5 stocuri 7 ianuarie

PS5 este cea mai dorita consola din intreaga lume in momentul de fata, vanzarile inregistrate pentru ea fiind unele dintre cele mai mari de pana acum pentru produsele lansate de Sony, atat de mari incat stocurile au fost epuizate extrem de rapid dupa lansare.

PS5 este atat de greu de gasit incat in magazine nu mai exista stocuri de ceva vreme, insa de saptamana viitoare lucrurile ar urma sa se schimbe mult in bine, pentru ca Sony ar pregati un lot nou de unitati care ar urma sa ajunga la magazinele din toata lumea pentru clienti.

PS5 ar urma sa ajunga in stocurile magazinelor europene pe 7 si 12 ianuarie, doua livrari de unitati fiind deja pregatite de catre Sony, si s-ar parea ca ar fi vorba despre un numar mare de console care vor fi repuse in vanzare de catre magazinele din diverse tari europene.

PS5 ar trebui sa fie livrata catre cei care au facut precomenzi pana acum, iar cei care asteptau reintrarea in toc pentru a cumpara un model, ar trebui sa aiba parte de o surpriza foarte buna in cursul saptamanii viitoare, dar asta daca sunt suficient de rapizi.

PS5 va ramane in continuare foarte dorita de catre fanii Sony chiar daca va ajunge un stoc foarte mare de unitati in cursul saptamanii viitoare, si livrarile de console va continua in ianuarie, februarie, etc, pana cand vor fi suficiente unitati pentru toti clientii dornici.