Telekom: Decizia EXTRAORDINARA, ce Ofera GRATUIT Romanilor

Telekom a luat o decizie extraordinara pentru milioanele de clienti din toata Romania, iata ce ofera in continuare gratuit si la inceput de an 2021.

Telekom saptamanal

Telekom are la inceput de an 2021 surprize extraordinar de bune pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie ale carei beneficii pot fi in continuare resimtite de catre clienti. Mai exact, cei de la Telekom au luat decizia de a le oferi in continuare in 2021 clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o serie de premii pe care le ofera in continuare pentru cei care aleg sa foloseasca aplicatia MyAccount in Romania.

Telekom a promovat foarte intens aplicatia MyAccount in cursul anului 2020, iar in 2021 continua sa ofere posibilitatea de a castiga telefoane, laptop-uri, console pentru gaming, si chiar mai mult decat atat. Telekom a impartit premiile in unele saptamanale, unele lunare, si unele speciale, care constau in bani, si sunt oferite de catre cei de la Mastercard pentru clientii care aleg sa isi foloseasca cardurile pentru a plati facturi prin aplicatia MyAccount.

Telekom: Decizia EXTRAORDINARA, ce Ofera GRATUIT Romanilor

Telekom saptamanal premii

Telekom ofera saptamanal in mod gratuit posibilitatea de a castiga tablete, casti, boxe portabele, camere foto, camere video, si toate acestea pentru cei care folosesc aplicatia MyAccount pentru diverse lucruri. Lunar cei de la Telekom le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga telefoane iPhone 12, televizoare Philips, MacBook Air-uri, console Playstation, sau Apple Watch-uri, iar totul desigur doar prin folosirea aplicatiei MyAccount.

Telekom are deasemenea oferit saptamanal carduri cadou de la Mastercard in valoare de 100 de euro, insa aici doar pentru cei care au carduri de acest gen, si le folosesc in aplicatia MyAccount pentru a plati facturi. Cei de la Telekom au gandit o serie de premii extrem de interesante pe care le ofera pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, si asta va continua inclusiv in 2021 pentru ca operatorul vrea ca tot mai multa lume sa-i foloseasca in continuare aplicatia.

Telekom ar mai putea include si alte premii in urmatoarele saptamani, asa cum a facut deja de la initierea campaniei si pana acum, deci s-ar putea sa avem parte de si mai multe noutati foarte interesante.