Raed Arafat: Nu vor exista restrictii pentru persoanele nevaccinate

Raed Arafat restrictii persoanele nevaccinate

Raed Arafat a anuntat astazi ca nu vor fi impuse in Romania restrictii pentru persoanele care nu au fost vaccinate impotriva Coronavirus, ceea ce este foarte important pentru cei care refuza sa faca acest lucru, dar ceea ce se intampla la noi nu e neaparat sa se intample altundeva.

Raed Arafat spune ca e posibil sa apara restrictii pentru persoanele nevaccinate in diverse tari europene, ceea ce se tot discuta prin presa, de la restrictii in mijloacele de transport in comun, pana la restrictii regionale, totul pentru a proteja cat mai multi oameni.

“Vaccinarea nu înseamnă că îţi reiei normalitatea. E posibil să fie unele întruniri internaţionale care să îţi spună ca poţi să vii dacă eşti vaccinat. E posibil, asta o să vedem. Ne aşteptăm să se întâmple şi asta.

În România noi am zis că nu vom aplica astfel de discriminări şi nu vom aplica astfel de reguli, dar afară, mai ales în zone în care a fost acum strict să nu se ducă nimeni, s-a desfăşurat numai online, e posibil să se spună că nu poţi să vii decât dacă eşti vaccinat.”