Telefoanele Android si Decizia PROASTA Copiata de la Apple

Telefoanele Android au parte de o noua decizie proasta copiata de la compania APple de catre producatori, iata ce se va schimba foarte curand.

Telefoanele Android incarcatoare

Telefoanele Android vor fi influentate in 2021 de o noua decizie proasta a producatorilor, care desigur ca este inspirata tot de la Apple, si asta nu va veni ca vreun mare beneficiu pentru consumatori. In toamna anului trecut cei de la Apple au luat decizia de a renunta la incarcatoarele pentru iPhone, si la doar cateva luni distanta aflam ca primele dintre telefoanele Android care vor fi afectate de o decizie similara sunt cele produse de catre Samsung si Xiaomi.

Telefoanele Android pe care Samsung si Xiaomi le lanseaza in prima parte a anului 2021 vor veni fara incarcator in cutie, aparent nu si fara casti, cel putin un unele cazuri, dar e doar un pas pana cand vor disparea si ele. Apple a renuntat la a mai oferi casti pentru telefoanele din seria iPhone 12, si e de asteptat ca telefoanele Android din viitor sa fie lansate deasemenea si fara acest accesoriu in cutie, spre nemultumirea multora dintre consumatori.

Telefoanele Android si Decizia PROASTA Copiata de la Apple

Telefoanele Android urmeaza iar calea stabilita de catre Apple cu ale sale telefoane iPhone, si asta nu e tocmai o veste chiar atat de buna pentru cei care pana acum au fost obisnuiti sa aiba totul in cutie. Vestea si mai proasta este ca telefoanele Android vor fi la fel de scumpe chiar si fara incarcator inclus in cutie, sau chiar si fara casti, daca vor fi eliminate, asa cum se intampla inclusiv in cazul telefoanelor iPhone, iar asta supara la fel de multi clienti.

Telefoanele Android au copiat tot timpul compania Apple, iar ceea ce vedem acum este doar o continuare a trend-ului care nu a adus inclusiv pentru clientii lor ceea ce compania din Cupertino a oferit pentru a-i sai. Din pacate, nu vorbim despre lucruri bune preluate intotdeauna de la Apple, asa cum se intampla si cu eliminarea incarcatoarelor din cutiile unor noi modele dintre telefoanele Android, si mai mult ca sigur vom mai vedea si alte decizii proaste copiate.

Telefoanele Android de la Samsung si Xiaomi sunt primele lansate fara incarcatoare, dar e de asteptat ca Huawei sa faca acelasi lucru cu seria P50 Pro, si altii vor urma calea stabilita de americani.