Ministerul Sanatatii: Simona Halep se va vaccina impotriva Coronavirus

Ministerul Sanatatii Simona Halep vaccina Coronavirus

Ministerul Sanatatii a inceput campania de promovare a vaccinului impotriva Coronavirus, si anunta ca Simona Halep a declarat ca se va vaccina in momentul in care va putea sa faca acest lucru, asta in ciuda faptului ca ea a fost infectata acum cateva luni.

Ministerul Sanatatii prezinta decizia Simonei Halep pentru ca este o sportiva foarte iubita de catre romani, si e un caz bun pentru ca ea a fost infectata, insa cum anticorpii aparuti dupa infectare dispar la aproximativ 3 luni dupa vindecare, vaccinul e singurul care poate oferi o protectie indelungata.

“Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate.

Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona.”