Orange: GROZAVA Surpriza, e GRATUIT catre MILIOANE de Romani

Orange a decis sa ofere in continuare pentru milioane de romani o surpriza grozava de care toti se pot bucura, iata cum faci acest lucru acum.

Orange posta

Orange a decis ca in 2021 sa continue sa ofere o surpriza grozava pentru milioane de romani din toata tara, nu doar pentru clientii sai, si e ceva de care trebuie sa profiti, daca inca nu ai facut acest lucru. Mai exact, cei de la Orange inca le ofera romanilor care se inscriu la newsletter-ul sau, prin aceasta pagina, posibilitatea de a castiga cateva premii extrem de interesante care nu sunt disponibile in mod obisnuit chiar in fiecare zi din fiecare an.

Orange anunta ca le ofera tuturor clientilor care se inscriu la newsletter posibilitatea de a castiga un MacBook Air, o trotineta electrica, sau o tableta iPad 6, totul desigur prin tragere la sorti. Asta inseamna ca nu trebuie decat sa introduceti adresa voastra de email in pagina dedicata newsletter-ului, si apoi sa confirmati inscrierea la el din mail-ul pe care il primiti pentru ca decideti sa va inscrieti, intreaga procedura fiind cat se poate de simplu de realizat.

Orange: GROZAVA Surpriza, e GRATUIT catre MILIOANE de Romani

Orange a initiat aceasta campanie la finalul anului 2020, si iata ca inca este activa pentru toti cei interesati sa profite de ea pentru a castiga premiile grozave care sunt oferite in momentul de fata. Orange are acest concurs activ in mod constant pentru toti romanii, insa premiile sunt oferite lunar pentru cei mai norocosi dintre romanii care se inscriu la newsletter-ul sau, si oricine poate avea acest noroc, produsele oferite fiind extrem de interesante, indiferent de perioada.

Orange are o varietate de concursuri pe care le desfasoara in mod constant pentru clientii din toata Romania, astfel ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza ca a decis sa il organizeze si pe acesta. In ciuda acestui lucru, daca nu sunteti suficient de satisfacuti doar de inscrierea in acest concurs, atunci aveti ocazia de a participa si la altele pe care operatorul de telecomunicatii le desfasoara in momentul de fata pentru clientii sai din toata Romania, si mai sunt destule.

Orange va mai organiza in 2021 si alte concursuri separat de cele care sunt active in momentul de fata, dar nu strica sa incercati sa castigati ceea ce ofera in momentul de fata, pentru ca premiile sunt foarte bune.