Raiffeisen Bank: Anunt IMPRESIONANT, Surpriza pentru Romani

Raiffeisen Bank a facut un anunt impresionant cu o surpriza pentru romanii din toata lumea, iata ce a decis sa dezvaluie pentru noi toti pentru maine.

Raiffeisen Bank cultura

Raiffeisen Bank a publicat astazi un anunt impresionant pentru romanii din toata lumea, si a dezvaluit o surpriza pe care a pregatit-o pana in momentul de fata, ea fiind inscrisa in seria de proiecte grozave de pana acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca de maine va fi lansata o noua serie de tururi virtuale care vor ajuta romanii din toata lumea sa exploreze Bucurestiul si istoria sa culturala de pana in prezent, ceea ce e foarte interesant.

Raiffeisen Bank spune ca joi incepand cu ora 19:00 vor fi disponibile toate aceste tururi virtuale pe care romanii le vor putea urmari online de oriunde din lume, la fel ca si celelalte proiecte publicate pana acum. Spre deosebire de alte tururi virtuale publicate de pana acum, cei de la Raiffeisen Bank spun ca acesta va fi oferit doar pana pe data de 14 ianuarie, astfel ca aveti o perioada destul de scurta de timp in care puteti urmari totul exclusiv online.

Raiffeisen Bank: Anunt IMPRESIONANT, Surpriza pentru Romani

Raiffeisen Bank a surprins foarte multa lume cu proiectele sale culturale din ultimele luni de zile, iar ceea ce a anuntat acum este o veste foarte buna pentru cei carora le place istoria. Raiffeisen Bank a incercat sa le prezinte romanilor cat mai mult din istoria lor prin aceste tururi virtuale, si ele au fost vizionate de catre foarte multa lume pana in momentul de fata, asa ca era normal sa acest proiect sa continue acum cu o nou tur pentru Bucuresti.

Raiffeisen Bank a prezentat in tururile sale nu doar Bucurestiul, ci si alte zone din Romania, insa in ultima vreme s-a concentrat pe capitala tarii, in care exista cea mai mare istorie culturala din Romania. Avand in vedere succesul proiectelor de pana acum, nu e exclus ca Raiffeisen Bank sa mai faca si altele, fie tot in Bucuresti, fie in alte orase din tara, pentru ca exista destula istorie culturala care ar trebui prezentata pentru romani.

Raiffeisen Bank nu a anuntat deocamdata cand va veni si urmatorul sau proiect important, dar n-ar fi exclus sa-l vedem undeva in cursul saptamanii urmatoare, asa cum s-a intamplat si cu altele.