Lenovo Anunta noi Produse la CES 2021, iata ce Lanseaza

Lenovo ces 2021

Lenovo anunta lansarea unor noi produse pentru consumatori in cadrul CES 2021, evenimentul central de tehnologie al acestui an, iar mai jos puteti vedea detaliile despre Lenovo Yoga AIO 7, L24i-30, L27e-30, LAVIE MINI si LAVIE Pro Mobile.

“București, 7 ianuarie 2020 – Lenovo prezintă o nouă gamă de produse consumer, elegante și performante, în cadrul CES 2021. Printre dispozitivele noi lansate se numără desktopul all-in-one Yoga™ AIO 7, cu ecran rotativ, două monitoare IPS foarte subțiri, Lenovo L24i-30 și Lenovo L27e-30, și o serie de produse create într-un parteneriat Lenovo și NEC Corporation, laptopul LAVIE Pro Mobile și convertibilul LAVIE MINI.

Mai multă flexibilitate cu Lenovo Yoga AIO 7 cu Windows 10

Lenovo Yoga AIO 7 cu Windows 10 este un desktop performant și în același timp elegant. Designul balamalei Lenovo oferă mai multă flexibilitate pentru utilizatori, le permite acestora să folosească desktopul în poziție verticală și orizontală și le oferă unghiuri de vizualizare diferite pentru mai mult confort, în timp ce funcțiile wireless integrate ale lui Yoga AIO 7 permit activarea ecranului de pe tabletă sau smartphone, fără ca utilizatorii să fie nevoiți să pornească desktopul în prealabil. De asemenea, o actualizare viitoare va permite redarea emisiunilor online direct pe ecran, transformând desktopul într-un televizor inteligent 4K.
Desktopul Lenovo Yoga AIO 7 este echipat cu sistem audio certificat JBL® Harman, tastatură și mouse wireless, camera web detașabilă de 5MP și folosește un singur cablu pentru alimentare și transfer de date. Disponibil în nuanțele Cloud Grey și Moon White, cu design elegant și minimalist, acesta este primul desktop all-in-one cu ecran 4K IPS de 27 de inci. Lenovo Yoga AIO 7 folosește un procesor AMD Ryzen™ 7 4800H și placă video NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU ce sporesc performanța.

Monitoarele elegante Lenovo L24i-30 and L27e-30

Integrând câte un panel IPS, monitoarele Lenovo L24i-30 și L27e-30 afișează imagini clare și culori vibrante, pentru ca utilizatorii să se bucure la maximum de filme, știri, jocuri online sau orice alt conținut consumat. Suporturile monitoarelor au fost dezvoltate pentru a ascunde cablurile de alimentare, oferind mai mult spațiu pe birourile utilizatorilor care se pot bucura de confort sporit și datorită ecranului flexibil, ce poate fi înclinat în diferite unghiuri de vizualizare. Monitoarele sunt extrem de subțiri, cu o ramă de doar 7,1mm, sunt disponibile în variantele de 23,8 inci sau 27 de inci, integrează tehnologia anti-glare Eye-Comfort certificată TUV Rheinland și oferă o rată de împrospătare a imaginii de 75Hz.

Portabilitate și mișcare cu LAVIE MINI și LAVIE Pro Mobile

În parteneriat cu NEC Corporation, Lenovo anunță și PC-ul prototip ultramobil LAVIE MINI, de doar 8 inci, dezvoltat pentru consum de divertisment, precum și LAVIE Pro Mobile.
LAVIE MINI este un PC de buzunar convertibil, unul dintre cele mai mici designuri care oferă performanță superioară datorită procesorului mobil Intel® Core™ i7, de până la a 11-a generație, și grafică Intel Iris® Xe. Cu un ecran tactil WUXGA de 8 inci (1920 x 1200), LAVIE MINI cântărește doar 579 grame. Cu o capacitate a bateriei de până la 26Wh, dispozitivul oferă conexiune Wi-Fi 611, până la 512 GB spațiu de stocare pe SSD și memorie LPDDR4 de 16 GB. Logo-ul de pe capacul LCD se aprinde în timp ce PC-ul este pornit, iar tastatura iluminată îi oferă dispozitivului un aspect cu adevărat premium.

Recunoscut la ediția trecută CES pentru designul ușor și durabilitate, LAVIE Pro Mobile revine cu noi funcții pentru utilizatorii mobili și oferă o durată de viață a bateriei de lungă durată, precum și o experiență de tastare mai confortabilă. Balamaua îmbunătățită permite înclinarea tastaturii în funcție de preferințele utilizatorului.

Dispozitivul cântărește doar 889 de grame datorită materialelor de construcție de ultimă generație, precum un aliaj de magneziu-litiu și fibră de carbon, care au permis dezvoltarea designului ultrasubțire de 16.7 mm. LAVIE Pro Mobile oferă un procesor Intel Core i7 de până la a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe, ecran de 13.3 inci și durată de viață a bateriei de până la 10 ore.”