Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT si in 2021

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis ca ramane gratuit si in cursul anului 2021.

Raiffeisen Bank convingere

Raiffeisen Bank incepe anul 2021 cu o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit si in cursul acestui an ceva ce unii dintre clientii sai au primit inclusiv in anul 2020. V-am spus atunci ca Raiffeisen Bank a initiat un program prin care le ofera clientilor sai posibilitatea de a primi bani gratuit daca isi conving prietenii sa devina clienti ai bancii, iar desi acel program trebuia sa se opreasca, a fost prelungit.

Raiffeisen Bank a decis ca si in, cel putin, prima parte a anului 2021, sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a primi cate 50 de LEI gratuit pentru fiecare prieten pe care-l conving sa devina client al bancii. Vorbim despre o suma mica, dar Raiffeisen Bank ofera pana la 500 de LEI de persoana daca 10 oameni sunt convinsi sa devina clienti ai bancii in urmatoarea perioada, deci puteti obtine o suma frumusica multumita proiectului.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT si in 2021

Raiffeisen Bank transfera banii in conturile celor care isi conving prietenii sa-i devina clienti abia dupa ce toata procedura este finalizata, deci nu se transfera banii decat dupa ce toate actele sunt finalizate, si se emite si un card. Ideea aceasta a celor de la Raiffeisen Bank are menirea de a asigura banca de faptul ca oamenii care sunt convinsi sa ii devina clienti au intr-adevar intentia aceasta, si nu vor renunta la cont dupa ce prietenii lor primesc banii.

Raiffeisen Bank pare sa fi avut succes destul de mare cu acest proiect din moment ce a decis deja sa il extinda de 2 ori, si urmatoarele 3 luni vor fi noi oportunitati pentru cei care sunt dornici sa castige bani. Raiffeisen Bank nu a anuntat vreo intentie de a creste sumele care sunt oferite pentru oamenii adusi de catre clientii sai, insa asta e perfect normal pentru ca si alte initiative ale altor banci au avut sume identice oferite clientilor lor.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie pana la 31 martie 2021, in mod teoretic, dar ea poate fi extinsa pana la o data ulterioara, ceea ce e posibil oricand sa se intample.