DIGI Romania: E GRATUIT in 2021 pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania inca ofera gratuit si in 2021 un beneficiu de care milioanele sale de clienti pot profita, iata cum il obtii, si cat de mult te ajuta.

DIGI Romania mesagerie

DIGI Romania ofera si in 2021 o gratuitate de care milioane de clienti din toata tara se pot bucura in momentul de fata, dar despre care foarte multi nu stiu, desi le-ar face viata mult mai usoara. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis in 2020 sa fie primul si singurul operator de telecomunicatii care le permite clientilor sa primeasca factura pentru servicii direct in cadrul aplicatiei de mesagerie WhatsApp, totul pentru a convinge oamenii sa activeze factura electronica.

DIGI Romania le ofera oricaror clienti posibilitatea de a primi pe WhatsApp factura pentru oricare dintre serviciile pe care le au, si sa o vada rapid daca nu au un cont de email pe care sa vina, sau nu vor sa o primeasca in format fizic. DIGI Romania trimite oricum SMS-uri cu date despre facturi, insa cei care vor sa aiba si documentul in sine, au optiunea de a il primi direct pe WhatsApp, in propriul telefon mobil, si eventual sa faca plata de pe el.

DIGI Romania: E GRATUIT in 2021 pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a surprins multa lume cu decizia de a furniza facturile sale prin intermediul WhatsApp, dar din moment ce platforma e atat de populara in Romania, poate ca e logic sa vedem asta si de la alte companii. Exista destui oameni care sunt de acord sa nu primeasca factura pentru servicii in format fizic pentru a contribui la reducerea consumului de hartie, si unii chiar nu au email, asa ca alternativa cu WhatsApp e una buna, fiind si gratuita pentru clienti.

DIGI Romania are un numar de telefon special pe care clientii trebuie sa il adauge in agenda de contacte pentru a primi factura prin WhatsApp, si trebuie sa aveti grija sa nu adaugati un numar gresit. In aceeasi masura, nu deschideti documente venite de la numere de telefon necunoscute, chiar daca sunt prezentate ca fiind ale DIGI Romania, deoarece ele pot fi folosite pentru a va sparge telefoanele, si asta aduce foarte multe alte batai de cap.

DIGI Romania nu mai pune in prim plan aceasta facilitate pe care o ofera pentru clientii sai din toata tara in mod gratuit, insa ea este disponibila in continuare, si e bine sa stiti ca inca exista.