WhatsApp: ATENTIE! Problema Majora pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp are o problema majora pentru milioane dintre utilizatorii din intreaga lume, iata cum se manifesta aceasta, si ce inseamna pentru oameni.

whatsapp stare

WhatsApp are o noua problema foarte serioasa cu care se confruta milioane, sau poate chiar zeci de milioane de oameni de pe intreaga planeta, ea fiind una pentru care deocamdata nu exista rezolvare. Se pare ca actualizarea cea mai recenta pentru aplicatia WhatsApp a adus si o mare bataie de cap pentru cei care o folosesc, mai exact ei nu pot incarca poze si clipuri video pentru statusurile pe care le publica in reteaua de mesagerie.

WhatsApp nu are probleme cu publicarea de texte pentru functia Status, doar pozele si clipurile video avand probleme la incarcare, iar deocamdata nimeni nu stie foarte clar cati oameni sunt afectati. Se pare ca unii dintre cei care au instalat cea mai recenta versiune a WhatsApp nu sunt afectati de aceasta situatie, in timp ce altii o intampina in folosirea obisnuita a aplicatiei, totul parand sa se intample in mod destul de aleator pentru oameni.

WhatsApp: ATENTIE! Problema Majora pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp nu a anuntat vreo schimbare pentru functia Status disponibila in cadrul aplicatiei, deci nimeni nu stie de unde anume vine aceasta problema care incepe sa si frustreze utilizatorii. Versiunea 2.21.10 a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone pare sa fie cea care are problemele acestea mari cu functia Status, astfel ca daca inca nu ati instalat-o, ar fi bine sa evitati sa facesti acest lucru pentru a va trezi cu toate aceste probleme.

WhatsApp nu a recunoscut pana in momentul de fata ca aceasta problema exista, si nici nu o va face, decat daca va mentiona in lista de schimbari pentru vreo actualizare noua faptul ca a reparat acest bug. Avand in vedere ca problema nu e recunoscuta de WhatsApp, ar putea dura oricat pana cand ea va fi rezolvata pentru toata lumea, asa ca de acum incepe o asteptare destul de lunga pentru o revenire la functionarea normal a functiei Status.

WhatsApp ar putea lansa oricand noi actualizari pentru aplicatia sa, asa ca ramane sa vedem ce anume vrea sa faca, si cat va dura pana cand va rezolva aceasta problema ce afecteaza milioane de oameni.