Explicatia Livrarii Vaccinurilor Impotriva Coronavirus in Cutii de Pizza

explicatie livrare vaccin coronavirus cutii pizza

In cazul in care ati ratat un eveniment ce a avut loc zilele trecute si a implicat vaccinurile impotriva Coronavirus, ei bine la Craiova dozele pentru centrele de vaccinare au ajuns in cutii de pizza in locul cutiilor de carton obisnuite, si asta nu e vreo minciuna.

Ministerul Sanatatii s-a gandit sa ofere si o explicatie pentru situatia aceasta, desi una a venit si zilele trecute, ei spunand ca in lipsa de cutii de carton obisnuite, au apelat la cutii de pizza, forma celor in care sunt livrate dozele de la producator fiind similar.

“Vă explicăm mai jos cum ajung vaccinurile din cele 7 centre regionale din țară la oamenii care au nevoie de ele.
Vaccinurile pleacă din centrele regionale în transporturi mari și ajung la Direcțiile de Sănătate Publică din fiecare județ.
Ca să ne asigurăm cu nu irosim niciun vaccin, trebuie să ducem la centrele de vaccinare exact cât este nevoie.
Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile.
Cutiile sunt curate și noi. Și, da, pledăm vinovați: pentru viteză și concentrați fiind pe soluții rapide, sigure și eficiente, la fel ca și colegii din alte țări, am deturnat* câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza.
* promitem că vom râde și noi pe tema asta la finalul campaniei de vaccinare, când vom reveni împreună la normalitate.”