BANCA Transilvania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania are noi anunturi foarte importante pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

BANCA Transilvania activare

BANCA Transilvania continua seria anunturilor importante pentru toti clientii din Romania la inceput de an 2021, banca dorind sa ii atentioneze pe acestia cu privire la ceea ce multi dintre ei nu stiau, sau stiau eronat. BANCA Transilvania a lansat o serie de mesaje de informare cu privire la BT Pay, aplicatia sa care permite platile mobile, si chiar mai mult decat atat, banca dorind sa elucideze o parte dintre miturile despre care unii clienti au auzit.

BANCA Transilvania vorbeste acum despre mitul conform caruia aplicatia BT Pay nu poate afisa soldul cardurilor pe care clientii le au inregistrate in aplicatie, acest lucru fiind complet fals. Aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania este perfect capabila sa faca acest lucru, pentru oricare dintre cardurile proprii, ba chiar si pentru carduri de la alte banci, astfel ca vorbim despre o functionalitate ce nu este oferita de catre aplicatiile altor banci acum.

BANCA Transilvania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea si despre mitul confor caruia este necesara o vizita intr-o agentie a sa pentru activarea accesului la BT Pay, dar realitatea este complet diferita, din fericire. Simpla instalare a aplicatiei din App Store, sau Google Play Store, permite activarea chiar si fara o vizita intr-o agentie a BANCA Transilvania, clientii avand la indemana un sistem foarte simplu prin care pot parcurge intregul proces oricand au nevoie sa faca asta.

BANCA Transilvania nu este singura banca din Romania care permite activarea accesului la aplicatia sa de internet banking chiar si de la distanta, iar asta e o veste foarte buna pentru clientii din toata Romania. Asta inseamna ca ei pot face totul fara a mai merge vreodata intr-una dintre sucursalele BANCA Transilvania sau ale altor banci, totul devenind mult mai simplu pentru toata lumea, procesele putand fi facute in doar cateva minute de catre clienti.

BANCA Transilvania va continua cel mai probabil seria dezvaluirilor privind miturile legate de BT Pay, iar asta pentru ca exista in continuare destul de multe necunoscute cu privire la aceasta sistem folosita de clienti.