Carrefour: Vestea GROZAVA pentru Romani la Inceputul 2021

Carrefour are o veste grozava pentru romanii din toata tara la inceputul anului 2021, iata ce trebuie sa stie cei care-i viziteaza magazinele.

Carrefour cupon

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, are o veste grozava pentru clientii romani din toata tara, si e ceva despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe romanii din tara in legatura cu faptul ca se pot bucura de un voucher de 400 de LEI cand cumpara televizoare din cadrul magazinului online, ceva ce a fost oferit in 2020, si continua inclusiv in cursul anului 2021 in toata Romania.

Carrefour are in momentul de fata la vanzare atat televizoare care au reduceri disponibile, cat si televizoare care nu au reduceri disponibile, astfel ca puteti alege orice doriti in functie de ofertele care sunt listate. Chiar daca decideti sa cumparati un televizor care are reducere, cei de la Carrefour va vor oferi oricum un voucher in valoare de 400 de LEI pentru achizitia de viitoare produse care trebuie cumparate tot din magazinul sau online, nu din cele fizice.

Carrefour: Vestea GROZAVA pentru Romani la Inceputul 2021

Carrefour a gandit aceasta promotie special pentru cei care vor televizoare, dar fara pre amulte complicatii, si reduceri bune pentru ele, dar e pacat ca voucherele nu pot fi folosite inclusiv in magazinele fizice. Aceasta este o masura a celor de la Carrefour care are menirea de a ii forta pe oameni sa faca mai multe cumparaturi din magazinul sau online, care are toate produsele ce sunt disponibile si in hypermarket-uri, ba chiar mai multe de atat.

Carrefour nu e singurul lant de hypermarket-uri care pune accent foarte mare pe magazinul sau online pentru a-i convinge pe oameni sa cumpere mai multe produse de acolo in aceasta perioada. Carrefour este totusi unul dintre putinele lanturi de hypermarket-uri care vinde televizoare, astfel ca promotia pe care o are acum e una de care trebuie sa profitati inainte ca ea sa dispara in totalitate din cadrul magazinului online din Romania.

Carrefour are si multe alte promotii disponibile in momentul de fata pentru clientii din toata tara, astfel ca uitati-va cu mare atentie la ofertele de care puteti profita in momentul de fata.