Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA catre Romani la Inceputul 2021

Kaufland a publicat un anunt de ultima ora pentru clientii romani din toata tara, iata ce face la inceputul anului 2021 in toate magazinlee sale.

Kaufland voucher personalizat

Kaufland incepe anul in forta, asa cum ne-a aratat inca din cursul zilelor trecute, marele lant de magazine online luand decizia de a le oferi clientilor din toata tara o serie de surprize speciale, care continua. Acum cei de la Kaufland au anuntat ca noile oferte disponibile pentru cei care au Kaufland Card sunt deja listate in cadrul aplicatiei speciale care va permite sa aveti acest card si in format digital in momentul de fata pentru folosire in magazine.

Kaufland actualizeaza in fiecare saptamana ofertele grozave care sunt disponibile pentru cei care au Kaufland Card facut deja, iar decizia de a continua aceast traditie si in 2021 este una normala. Cei de la Kaufland ofera aceste promotii pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, ele fiind de obicei disponibila pentru doar o saptamana de zile, si cam asa e si acum.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA catre Romani la Inceputul 2021

Kaufland le permite oricaror romani sa-si faca un Kaufland Card in momentul de fata, insa pentru asta e nevoie sa mergeti intr-un magazin fizic, si sa cereti eliberarea sa din zona pentru informatii. Procesul in sine este unul extrem de rapid, iar la final veti avea posibilitatea de a va bucura de promotii extrem de bune pentru unele dintre produsele din toate magazinele sale din tara, si veti avea cu siguranta de unde sa alegeti.

Kaufland incepe sa adune din ce in ce mai multi clienti care au un Kaufland Card facut pentru a se bucura de oferte, deci incepe sa diversifice si mai mult promotiile care sunt disponibile. Mai mult decat atat, Kaufland ofera si promotii personalizate pentru cei care au un card digital inregistrat in aplicatia sa, astfel ca separat de ofertele standard le aveti si pe cele care sunt gandite in functie de ceea ce cumparati in mod obisnuit din magazinele sale din toata tara.

Kaufland, dupa cum v-am spus mai sus, are aceste promotii pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de promotii cat timp produsele sunt disponibile in stocul magazinelor din toata tara.