DIGI Mobil: Unde a DEPASIT Orange, Vodafone, Telekom in 2020

DIGI Mobil a reusit ceva ce parea greu de realizat, insa iata cum a depasit Orange, Vodafone, Telekom in mod surprinzator inclusiv in anul 2020.

DIGI Mobil DEPASIT Orange, Vodafone, Telekom

DIGI Mobil a ramas in 2020 unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, iar asta in ciuda faptului ca vorbim despre un an foarte problematic din toate punctele de vedere. Pandemia de Coronavirus a afectat toata Romania, la fel ca si toata lumea, iar cei de la DIGI Mobil au avut multe de castigat de pe urma ei pana in momentul de fata, anul 2020 fiind unul extrem de bun din punct de vedere al portarilor pentru companie.

DIGI Mobil a reusit in tot anul 2020 sa ramana in topul operatorilor de telefonie mobila care au inregistrat portari in retea, compania tinand la distanta mare concurenta, distanta chiar foarte mare. Diferentele dintre DIGI Mobil si ceilalti operatori de telecomunicatii din punct de vedere al portarilor au fost cam la fel de mari precum si in cursul anului trecut, iar asta ii va ajuta cel mai probabil pe cei de la DIGI sa treaca iar de 600.000 de numere atrase in reteaua proprie.

DIGI Mobil: Unde a DEPASIT Orange, Vodafone, Telekom in 2020

DIGI Mobil a avut anul acesta mai multe oferte decat de obicei, si totul combinat cu pandemia care a adus foarte multe probleme pentru foarte multa lume, operatorul a profitat din plin de situatie. DIGI Mobil a avut lunar zeci de mii de portari in retea, in general peste 40.000, iar asta a ajutat compania sa adune aproape jumatate de milion de clienti noi in retea doar pana in momentul de fata, iar cu cifrele din luna decembrie, ar trebui sa depaseasca acasta cifra.

DIGI Mobil a facut totul in timp ce in paralel a investit intr-o retea 2G pe care a extins-o in toata tara, si cu care ofera acoperire pentru clienti inclusiv in interiorul cladirilor la un nivel superior fata de retelele 3G si 4G. Asta desigur ca a contribuit la cresterea masiva a celor de la DIGI Mobil din ultimul an de zile, si asta va continua fara discutie in cursul urmatoarelor luni, ceea ce pana la urma este o veste foarte buna pentru clientii din toata tara.

DIGI Mobil va continua si in 2021 pe acelasi trend pentru ca nu are concurenta pe piata portarilor din Romania, si nici nu va avea prea curand, avand in vedere felul in care arata lucrurile acum.