LIDL Romania: Anuntul cu SURPRIZELE Oferite Incepand de Azi

LIDL Romania a facut un anunt important cu surprizele pe care le-a pregatit pentru romani incepand de astazi, iata ce a decis sa faca lantul de magazine.

LIDL Romania poiana

LIDL Romania a facut un anunt grozav pentru romanii din tara, iar asta deoarece a pregatit o serie de surprize pentru ei incepand chiar de astazi, si pana in 28 martie, dar numai daca ajung in Poiana Brasov. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca pe Partia Bradul din Poiana Brasov au pregatit o serie de surprize interesante pentru romanii care ajung acolo pana pe 28 martie pentru a se distra la munte, fara a spune si care sunt.

LIDL Romania este doar una dintre companiile care decid sa le ofere surprize romanilor care merg sa se distreze la munte in aceasta perioada, in ciuda pericolelor aduse de pandemia de Coronavirus. Avand in vedere ca aceasta practica nu a disparut, in ciuda situatiei in care ne aflam, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor si surprize daca tot decid sa mearga la munte in numar mare pentru a se distra in zapada care mai este.

LIDL Romania: Anuntul cu SURPRIZELE Oferite Incepand de Azi

LIDL Romania s-a amplasat la baza Partiei Bradul din Poiana Brasov, si le cere romanilor sa respecte masurile de protectie privind distantarea sociala, desi am vazut ca asta nu se intampla in realitate. In ciuda acestui lucru, LIDL Romania vrea sa ii bucure pe romanii care merg intr-una dintre cele mai populare statiuni montane din Romania, astfel ca daca in acest weekend, sau in oricare altul pana in 28 martie, va aflati acolo, veti avea parte de surprize.

LIDL Romania va oferi cel mai probabil produse comestibile pentru romanii care ajung acolo, si cel mai probabil bauturi non-alcoolice, asa ca ramane doar sa vedeti in ce masura puteti fi surprinsi de ceea ce a pregatit lantul de magazine. Desigur ca trebuie sa incercati sa ramane si in siguranta fie ca mergeti la Poiana Brasov, unde va fi LIDL Romania, sau ca mergeti in alta statiune montana, si sa evitati aglomeratiile de la telescaun, telecabina, etc.

LIDL Romania ar putea ajunge si in alte statiu montane daca va avea succes cu prezenta din Poiana Brasov, insa ramane de vazut ce va face, evitand sa ofere deocamdata vreo informatie in acest sens.