Telekom: Vestea URIASA, Ce ne Ofera GRATUIT 12 LUNI in 2021

Telekom ofera gratuit timp de 12 luni pentru oricine din Romania un benefigiu grozav, iata cum poti profita chiar acum de tot, chiar daca esti deja client.

telekom divertisment

Telekom a luat o decizie grozava si foarte importanta pentru clientii din Romania, si cei care ii devin clienti, astfel ca in 2021 a decis sa pastreze un beneficiu gratuit oferit timp de 12 luni. Telekom a anuntat in 2020 ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia gratuit timp de 12 luni de acces la HBO si HBO Go daca decid sa contracteze pachetul de servicii de internet si televiziune pe care il ofere operatorul in momentul de fata.

Telekom furnizeaza servicii de internet de pana la 1 Gbps, si televiziune cu pana la peste 100 de canale, astfel ca aveti de unde sa alegeti ceea ce va intereseaza, si sa primiti HBO si HBO Go gratuite acum. Oferta pe care Telekom o are este una oarecum in oglinda cu cea de la Vodafone, doar ca acolo vorbim despre gratuitate timp de 12 luni pentru Netflix, o platforma care are mult mai multe filme, seriale, documentare, desene animate, si nu numai.

Telekom: Vestea URIASA, Ce ne Ofera GRATUIT 12 LUNI in 2021

Telekom ofera aceasta gratuitate timp de 12 luni pentru HBO si HBO Go in paralel cu o gratuitate de 50% timp de 6 luni pentru abonamentele de internet si televiziune care trebuie contractate in tandem. Partea si mai interesanta este ca toti cei care profita de oferta au sansa de a castiga si 20 de ceasuri speciale James Bond de la Telekom, astfel ca nu doar ca veti avea parte de servicii foarte bune, ci veti avea si un ceas special cu care sa va laudati.

Telekom ofera internet de pana la 1 Gbps pentru clienti, si televiziune cu pana la 136 de canale de televiziune, astfel ca oricare dintre clientii interesati pot decide exact ceea ce vor sa contracteze. Desigur ca totul depinde si de locatia in care se afla clientii, astfel ca trebuie sa fiti si intr-o zona in care Telekom sa va poata furniza serviciile pe care le asteptati, altfel s-ar putea sa nu puteti beneficia de oferta chiar la valoarea sa maxima.

Telekom desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, si daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar fi bine sa profitati inainte sa dispara in totalitate din cadrul ofertei companiei.