BRD Romania: Masura OBLIGATORIE Impusa pentru TOTI Clientii

BRD Romania impune o masura obligatorie pentru toti clientii sai din toata tara, iata cat de importanta este aceasta, si ce trebuie sa stii acum.

BRD Romania personal

BRD Romania impune o masura obligatorie pentru toti clientii sai din toata tara, sub conditia incetarii relatiei cu banca in cazul in care aceasta obligatie nu este indeplinita de catre cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la BRD Romania ii obliga pe toti clientii din Romania sa isi actualizeze datele personale pentru a putea continua sa ii foloseasca serviciile, iar asta pentru ca autoritatile din Romania ii obliga deasemenea sa faca acest lucru acum.

BRD Romania a pornit procesul actualizarea a datelor personale inca din cursul anului trecut, astfel ca o buna parte dintre clientii sai deja au trecut prin aceasta procedura, insa mai exista unii care trebuie sa o faca. BRD Romania inca are un mesaj in cadrul website-ului sau prin care le cere tuturor clientilor sa isi actualizeze datele personale pentru a putea continua sa ii foloseasca serviciile in tara noastra, si acest lucru e foarte important.

BRD Romania: Masura OBLIGATORIE Impusa pentru TOTI Clientii

BRD Romania le cere clientilor sa isi actualizeze datele personale inclusiv in agentiile sale din toata Romania, adica atunci cand mergeti sa rezolvati vreo problema, vi se va cere sa actualizati toate datele personale. Procesul de actualizare a datelor personale este foarte rapid online, BRD Romania spunand ca totul dureaza doar cateva minute, dupa care clientii scapa de aceasta procedura fara a mai fi obligati sa o faca in agentiile din toata tara.

BRD Romania face la fel de rapid actualizarea si in agentiile sale, doar ca acolo procesul nu depinde de voi, cei de angajatul care face totul, astfel ca depindeti de rapiditatea lui. Problema actualizarii datelor personale se aplica atat pentru clientii persoane fizice ale BRD Romania, cat si pentru clientii persoane juridice, insa toate bancile sunt obligate sa faca acelasi lucru, si il fac inca din perioada starii de urgenta, procesul urmand a continua si in urmatoarele luni.

BRD Romania are in cadrul website-ului sau formularul pentru actualizarea datelor personale, astfel ca puteti sa il completati direct de acolo pentru a scapa de aceasta procedura.