WhatsApp: Anuntul FARA PRECEDENT, ce Parea Total IMPOSIBIL

WhatsApp este in centrul unui anunt fara precedent care parea complet imposibil, iata ce se intampla cu aplicatia, si cat d emult conteaza in final.

WhatsApp depasita

WhatsApp inca mai este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, iar asta multumita tuturor deciziilor bune luate cu privire la functionalitatea oferita. Desi WhatsApp este foarte populara, recenta schimbare a termenilor si conditiilor, care a adus obligatia de a ii permite companiei Facebook sa ne acceseze datele din platforma, exceptand zona europeana, pare sa ne arate si primele efecte.

WhatsApp a fost, pentru prima oara, depasita in ceea ce priveste numarul de descarcari din App Store India, ceva ce pana acum nu s-a mai intamplat, iar asta pentru ca aplicatia este foarte populara acolo. India este tara cu cei mai multi utilizatori WhatsApp din intreaga lume, insa acum Telegram si Signal au depasit WhatsApp in ceea ce priveste numarul de descarcari, o premiera la care nimeni nu se astepta, iar asta in ciuda faptului ca de mult se recomanda renuntarea la ea.

WhatsApp: Anuntul FARA PRECEDENT, ce Parea Total IMPOSIBIL

whatsapp depasita india

WhatsApp este in centrul multor discutii negative in ultimele zile din cauza termenilor si conditiilor pe care ii impune pentru utilizatori, iar Signal a inceput sa fie foarte intens promovata, chiar si de catre Elon Musk. Problemele pe care WhatsApp le are in momentul de fata din cauza noilor sai termeni si conditii ne arata iar ca oamenii in teorie nu vor ca altii sa aiba acces la datele lor, si desi in multe tari nu se schimba nimic, iata ca in India situatia e alta.

WhatsApp are parte de o cadere surprinzatoare in India in ciuda faptului ca are atat de multi utilizatori activi acolo, si acesta ar putea fi un semn ca Facebook ar trebui intr-un final sa renunte la accesarea datelor oamenilor. Desigur ca asta nu se va intampla vreodata, si asta pentru ca WhatsApp nu produce banii pe care ii genereaza Facebook, asa ca trebuie gasite alternative in ceea ce priveste monetizarea, si asta e una dintre ele.

WhatsApp si-a actualizat termenii si conditiile cu obligatia ca oamenii sa ii accepte fara discutie, altfel accesul la aplicatie este blocat in totalitate, ceea ce a suparat deasemenea foarte multa lume.