Biserica Romana va Promova Vaccinarea Impotriva Coronavirus

Biserica Romana Promova Vaccinarea Impotriva Coronavirus

Biserica Romana va promova vaccinarea impotriva Coronavirus, sau cel putin asta ne spune Ministerul Sanatatii, care a facut anuntul foarte important chiar in cursul orelor trecute, si asta este o surpriza care vine pentru foarte multa lume.

Biserica Romania va face asta i ntimp ce Papa Francisc a anuntat ca se va vaccina impotriva Coronavirus, alti inalti prelati ai Bisericii Romane anuntand fix acelasi lucru chiar in cursul acestui weekend, si asta e extrem de important pentru toata lumea.

“Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.
Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”
Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”
Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”