Windows 10: ATENTIE! PROBLEMA foarte Serioasa si Rezolvarea

Windows 10 are parte de o problema foarte serioasa care afecteaza milioane, peste milioane, de calculatoare din intreaga lume, iata si rezolvarea ei.

windows 10 reporniri

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare pentru calculatoare de ceva vreme, compania Microsoft reusind sa faca din software-ul sau unul care este folosit la scara larga de catre utilizatori, chiar daca mai are probleme. Una dintre aceste probleme este foarte serioasa, si a fost recunoscuta in mod oficial de catre compania Microsoft, ea generand mari batai de cap pentru foarte multa lume, dar intr-un final a fost rezolvata, cel putin conform companiei.

Windows 10 are rezolvata o problema extrem de serioasa din cauza careia calculataorele reporneau in mod automat si nu permiteau salvarea informatiilor la care utilizatorii lucrau, ea nefiind initial recunoscuta de Microsoft. Ei bine, dupa ce suficient de multa lume s-a plans din cauza acestei situatii, iata ca Windows 10 are problema rezolvata de catre compania americana, astfel ca acum utilizatorii pot reveni la normal cu folosirea dispozitivelor.

Windows 10: ATENTIE! PROBLEMA foarte Serioasa si Rezolvarea

Windows 10 a avut aceasta problema foarte serioasa rezolvata in cursul zilei de joi, cand un patch a fost lansat de catre cei de la Microsoft special pentru a aduce lucrurile la normal pentru oamenii din intreaga lume. Multiple versiuni ale Windows 10 sunt afectate de catre aceasta problema foarte serioasa, si e bine sa stiti ce se intampal pentru ca voribm despre ceva care a blocat folosirea PC-urilor pentru multi utilizatori din intreaga lume pana acum, din pacate.

“Această problemă este cauzată de crearea de conturi de utilizator încorporate duplicat cu aceiași identificatori de securitate (SID) și identificatori relativi (RID) în timpul actualizării la Windows 10, versiunea 20H2. SID-urile și RID-urile pentru conturile de utilizator încorporate sunt bine cunoscute ca documentate aici și trebuie să fie unice pe un anumit dispozitiv. Începând cu 7 ianuarie 2021, această problemă este acum rezolvată și reținerea de protecție a fost eliminată atunci când dispozitivele utilizează cele mai recente pachete de actualizare a caracteristicilor și suporturi reîmprospătate.”

Windows 10 are in mod obisnuit diverse probleme descoperite de catre cei care folosesc sistemul de operare, insa compania Microsoft ajunge destul de greu sa le rezolve, insa uneori o face destul de bine, cand o face. Aceasa pare sa fie una dintre acele situatii, compania Microsoft parand sa multumeasc autilizatorii Windows 10 care au instalat patch-ul oferit de companie, sau cel putin asta am vazut pana acum din informatiile publicate de ei.

Windows 10 are patch-ul disponibil pentru instalare chiar in acest moment, asa ca ar fi bine sa il instalati cat mai repede pentru a nu mai ajunge in situatia in care calculatorul vostru reporneste automat.