Orange: MILIOANE de Clienti Primesc GRATUIT Aceste Beneficii

Orange are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata romania, iata ce le ofera gratuit in momentul de fata, si cum poti profita acum.

Orange beneficiaza

Orange continua seria vestilor excelente pentru clientii sai din toata Romania si in aceasta perioada din an, iar asta deoarece pentru milioane de clienti din toata tara ofera in mod gratuit ceva de care ei se pot bucura. Mai exact, cei de la Orange au initiat cea de-a doua etapa a campaniei prin care le ofera clientilor romani milioane peste milioane de premii pe care le pot activa chiar acum daca participa la concursul pe care operatorul de telecomunicatii il are activ.

Orange a lansat acest concurs in cursul lunii trecute pentru milioanele de clienti din toata Romania, fie ca e vorba despre abonati, sau cei care folosesc cartele prepay, vestile bune fiind aceleasi pentru toata lumea. In aceasta idee, Orange a inceput pe 6 ianuarie noua parte a concursului sau, si are pregatite cateva milioane de bonusuri pe care le ofera pentru clientii din toata tara, finalizand asa cele 10 milioane de bonusuri pe care le-a pregatit de la bun inceput.

Orange: MILIOANE de Clienti Primesc GRATUIT Aceste Beneficii

Orange defasoara tot acest concurs doar pana pe 31 ianuarie, astfel ca nu prea exista foarte multe oportunitati pentru a profita de aceasta situatie in momentul de fata, deci e bine sa o faceti. Tot bine este sa stiti ca Orange ofera bonusurile doar o singura data pe luna pentru fiecare client in parte, deci fiecare mai poate beneficia doar o singura data de unul dintre beneficiile care sunt disponibile mai jos pentru toti cei dornici sa profite de gratuitate :

  • 200.000 bonusuri de net nelimitat. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 100 GB. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă în cont există o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 500.000 bonusuri a câte 60 GB. Bonusul este valabil 60 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri x 1000 de minute naționale. Bonusul este valabil 100 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri a câte 100 de minute naționale și internaționale. Bonusul este valabil 30 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 200.000 bonusuri a câte 50 de minute și SMS, internaționale și naționale. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit cu o opțiune de minimum 5 euro credit.
  • 3.000 optiuni World HD Go în Orange TV Go. Bonusul este valabil 30 de zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 5 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 1 GB. Bonusul este valabil 7 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 70.000 bonusuri a câte 3 GB. Bonusul este valabil 10 zile și poate fi folosit dacă ai în cont o opțiune activă de minimum 1 euro credit.
  • 3000 optiuni a câte 1 euro credit pentru numerele PrePay Orange care nu au credit sau opțiuni active în momentul participarii.
  • 3000 cartele SIM Orange PrePay ce pot fi câștigate de către orice participant la campanie, indiferent că are un număr Orange PrePay sau nu.

Orange a gandit tot acest concurs special pentru Craciun, si finalul de an 2020, insa 2021 aduce in continuare acest concurs, cel putin pentru cateva saptamani, inainte de a fi inchis complet. Dupa ce acest concurs va fi inchis, cei de la Orange vor mai avea cel mai probabil si alte surprize interesante, insa e improbabil sa mai fie ceva la fel de bun precum milioanele de premii pe care le ofera in momentul de fata, si pe care n-ar trebui sa le ratezi.

Orange inca mai are si reduceri bune in cadrul magazinului sau online, ceva ce nu este oferit chiar atat de des, asa ca puteti profita si de ele daca sunteti cu adevarat interesati.