GOOGLE CHROME: ALERTA! Problema SERIOASA pentru Toata Lumea

Google Chrome este vizat de o alerta extrem de serioasa privind o problema grava care ii afecteaza pe toti utilizatorii din intreaga lume acum.

Google Chrome controlare

Google Chrome este in centrul unei alerte foarte importante publicata de catre autoritatile din SUA, acestea descoperind o problema extrem de serioasa care afecteaza pe toti cei care folosesc browserul, sute de milioane de oameni. Conform alertei emisa de catre autoritatile din SUA, Google Chrome este afectat de o vulnerabilitate din cauza careia un hacker poate prelua controlul total al unui sistem de operare, si asta fara ca utilizatorul sa stie exact ce se intampla.

Google Chrome este afectat de aceasta problema pe Windows, macOS, si chiar Linux, astfel ca indiferent de sistemul de operare pe care folositi browserul, problema va ramane aceeasi. Pentru a o rezolva, cei de la Google au lansat actualizarea cu numarul 87.0.4280.141 pentru Google Chrome, si ea trebuie sa fie instalata chiar acum de catre toata lumea pentru a se putea proteja impotriva unui atac care le poate controla in totalitate calculatorul de la distanta fara sa stie.

GOOGLE CHROME: ALERTA! Problema SERIOASA pentru Toata Lumea

Google Chrome este folosit de sute de milioane de oameni din toata lumea, si este cel mai popular browser din intreaga lume, astfel ca problema in sine este cu atat mai importanta in momentul de fata. Nu s-a spus deocamdata daca aceasta vulnerabilitate a Google Chrome este exploatata in mod activ de catre vreun hacker, insa nu e exclus ca lucrurile sa fie asa, chiar daca Google s-a grabit serios pentru a rezolva problema, si sa tina utilizatorii in totala siguranta.

“Google a lansat versiunea Chrome 87.0.4280.141 pentru Windows, Mac și Linux. Această versiune abordează vulnerabilitățile pe care un atacator le-ar putea exploata pentru a prelua controlul unui sistem afectat. CISA încurajează utilizatorii și administratorii să revizuiască versiunea Chrome și să aplice actualizările necesare.”

Google Chrome are destul de rar probleme chiar atat de grave, in general ele rezumandu-se la vulnerabilitati care afecteaza intr-o anumita masura browserul, dar iata ca exista unele extrem de periculoase. Spre deosebire de cele care permit controlarea Google Chrome, acesta poate permite controlarea de la distanta a unui intreg calculator, astfel ca e cu atat mai serios tot ceea ce se intampla, si de asta e necesara o actualizare rapida.

Google Chrome are chiar acum in distributie noua actualizare, asa ca puteti, si ar fi bine sa o instalati in propriile voastre calculatoare pentru a va bucura de protectia pe care v-o aduce ea acum.