Huawei: Foarte IMPORTANTA Decizie care a SURPRINS Lumea

Huawei a luat o extrem de importanta decizie care a surprins foarte multa lume, iata care este planul despre care nimeni nu aflase pana acum.

Huawei nucleu

Huawei a luat o decizie extrem de importanta care surprinde foarte multa lume, iar asta desi unii se asteptau ca lucrurile sa mearga in aceasta diretie pana la urma, avand in vedere planurile sale. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a aduce pe calculatoare atat Huawei Browser, cat si Huawei Mobile Services, compania chinezeasca incercand sa le ofer eutilizatorilor de PC-uri toata experienta pe care o ofera si pentru propriile telefoane mobile.

Huawei incearca sa controleze cat mai mult din experienta pe care o au oamenii cand vine vorba despre folosirea internetului, fie ca e vorba despre telefoane, fie ca este vorba despre calculatoare. Integrarea Huawei Mobile Services pentru calculatoare este o foarte mare surpriza, insa compania chinezeasca vrea sa ofere si AppGallery, deci va avea inclusiv aplicatii pentru desktop-uri, concurand practic cu Apple si Microsoft din acest punct de vedere.

Huawei: Extrem de IMPORTANTA Decizie care a SURPRINS Lumea

Huawei nucleu pc

Huawei nu dezvolta si un sistem de operare pentru PC-uri, ci doar a decis sa ofere aplicatiile de pe telefoane si pe calculatoare, asta mai ales ca Harmony OS nu e tocmai ceva propriu, ci doar un Android cu alta denumire. Ideea de a aduce AppGallery pe PC-uri e una foarte interesanta, cei de la Huawei aratand ca au dorinta de a le oferi oamenilor o alternativa la iTunes Store si Microsoft Windows Store, dar desigur ca vor fi si foarte multi sceptici in toata lumea.

Huawei nu pare sa fi discutat pana acum cu marii dezvoltatori de aplicatii pentru telefoane si calculatoare, sau cel putin nu s-a aflat inca despre planurile pe care le-ar avea din acest punct de vedere. Nu este exclus ca Huawei sa faca investitii masive pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicatii dedicate si in AppGallery, astfel ca e posibil ca tot planul sa fie doar abia undeva pe la inceput, si sa mai aiba nevoie de dezvoltare.

Huawei ar putea anunta in viitorul nu foarte indepartat tot ceea ce intentioneaza sa faca, insa deocamdata totul este oferit doar cu titlu de zvon, asa ca va fi interesant de vazut care va fi finalitatea.