Orange: Decizia IMPORTANTA, e GRATUIT pentru Clientii Romani

Orange a luat o decizie importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit pentru clientii din toata tara acum.

Orange plati

Orange a luat si anuntat o decizie importanta pentru multi dintre clientii sai din Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar cum pentru ca iti aduce un beneficiu real daca-l folosesti serviciile in tara noastra. Mai exact, cei de la Orange vor sa adune cat mai multi utilizatori ai Orange Money, platforma sa bancara digitala, astfel ca au decis sa ofere gratuit bani celor care fac plati in mod constant prin conturile pe care le au emise de catre grupul de telecomunicatii.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a obtine pana la 50 de LEI pentru platile facute cu cardurile emise de catre companie, banii fiind impartiti in segmete de cate 10 LEI. Mai exact, pentru fiecare plata de minim 25 de LEI facuta la comerciantii din Romania, cei de la Orange vor oferi cate 10 LEI pentru clientii Orange Money, dar e nevoie sa faceti toate aceste plati pana in data de 14 martie 2021, deci mai aveti destul timp la dispozitie.

Orange: Decizia IMPORTANTA, e GRATUIT pentru Clientii Romani

Orange spune ca toti clientii care si-au facut conturi, si au card, inainte de 15 decembrie 2020, dar inca nu au facut vreo plata, vor primi 10 LEI in mod gratuit daca fac o plata acum cu al lor card. Decizia celor de la Orange este una extrem de buna pentru a creste numarul de utilizatori care-i folosesc platforma de servicii bancare Orange Money, iar banii gratuiti atrag pe toata lumea, asa ca e de asteptat sa fie destui cei care vor dori sa profite de oferta.

Orange are aceasta promotie valabila inca din 2020 pentru ca a incercat sa le ofere cat mai multor oameni motive sa foloseasca Orange Money in Romania in detrimentul altor servicii similare. Ea continua in 2021 sub aceeasi forma pana in 14 martie, iar din moment ce cardurile celor de la Orange pot fi folosite pentru plati oriunde, oricine poate fi inscris pentru a castiga pana la 50 de LEI pentru platile pe care le face in viata de zi, cu zi.

Orange mai are si alte gratuitati pe care le ofera pentru clientii din toata Romania daca aleg sa foloseasca Orange Money pentru platile zilnice, asa ca va puteti uita in website-ul lor pentru detalii.