Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt OFICIAL Emis Pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un foarte importanta nunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum despre ceea ce spune banca.

Raiffeisen Bank avantaje

Raiffeisen Bank a facut astazi in mod oficial un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar fi bine sa stii, pentru ca reconfirma o serie de gratuitati mari oferite de catre banca. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank readuc in atentie acum concursul pe care l-au initiat in cursul anului 2021, si care are drept premiu principal o masina Mazda CX-30, separat de ea fiind oferite deasemenea si alte premii.

Raiffeisen Bank a gandit toata aceasta promotie doar pentru clientii care beneficiaza de serviciile de Premium Banking, ei fiind singurii acceptati pentru a castiga atat masina, cat si celelalte premii. Pentru participare, clientii celor de la Raiffeisen Bank trebuie sa faca cumparaturi de minim 2000 de LEI in oricare dintre magazinele din Romania pana la data de 31 ianuarie, si vor fi in mod automat inscrisi in promotie, fara sa mai faca altceva.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt OFICIAL Emis Pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune ca ofera o Mazda CX-30 hibrida ca premiu principal, insa separat de exista si kit-uri smart pentru birou, adica 5 televizoare si 5 perechi de casti wireless, ambele de la Huawei. Campania Raiffeisen Bank a pornit in 2020, insa banca o continua in 2021 pana la data de 31 ianuarie, deci inca maia veti aproape trei saptamani in care sa va bucurati de tot inainte ca intreaga campanie sa se termine, si sa regretati ca n-ati participat la timp.

Raiffeisen Bank, din pacate, restrictioneaza posibilitatea de inscriere doar pentru clientii care au deja servicii de Premium Banking, adica acelea care sunt cele mai scumpe, dar teoretic ofera si cea mai buna experienta. In mod teoretic, oricare dintre clientii care au aceste servicii de la Raiffeisen Bank fac oricum in mod constant cumparaturi atat de mari, asa ca in mod teoretic ar trebui sa fie inscrisa toata lumea pana in data de 31 ianuarie.

Raiffeisen Bank va extrage castigatorii acestor premii abia dupa aceasta data, si ele vor ajunge in posesia castigatorilor chiar mai tarziu de atat, in mod teoretic cel mai tarziu in luna martie.