Vodafone: Anuntul OFICIAL de Azi pentru Clientii din Romania

Vodafone a facut un anunt oficial astazi pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere pentru toata lumea incepand de acum.

Vodafone tineri

Vodafone a publicat astazi un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a inclus un nou post de televiziune de care acestia se pot bucura chiar de acum. Vorbim despre postul de televiziune TeenNick, unul dedicat tinerilor, iar de aceasta data cei de la Vodafone nu au mai organizat si un concurs special prin care sa ii convinga pe oameni sa il urmareasca, dar sa si raspandeasca mai departe vestea existentei sale.

Vodafone nu a mai introdus de ceva vreme un nou post de televiziune in cadrul grilei sale de canale, astfel ca vorbim despre o veste foarte buna pentru tinerii care in aceasta perioada stau acasa. Vodafone le da acum o noua ocupatie, iar asta pentru ca postul de televiziune TeenNick are si o serie de seriale foarte interesante de care oricine se poate bucura acum.

Vodafone: Anuntul OFICIAL de Azi pentru Clientii din Romania

Vodafone spune ca printre serialele pe care tinerii le pot urmari acum prin intermediul postului de televiziune TeenNick se numara Henry Pericol, Bobocii, Totul și ceva mai mult, Vrăjitoare de liceu, sau Sam & Cat. Aceste seriale s-au dovedit a fi populare in randul tinerilor din intreaga lume de-a lungul timpului, astfel ca decizia celor de la Vodafone de a include canalul in grila sa de programe impreuna cu toate serialele e ceva ce nu e tocmai neasteptat.

Vodafone spune deasemenea ca si filmele de pe Paramount vor fi de acum disponibile in cadrul Comedy Central, astfel ca exista un loc complet nou in care le veti putea urmari pe cele de care sunteti interesati. Vodafone face aceste schimbari pentru ca foarte multi romani sunt dornici sa aiba cat mai multe canale de televiziune disponibile in viata de zi cu zi pentru abonamentele lor, si e bine ca se adauga multe noi in mod constant.

Vodafone cu siguranta mai pregateste si lansarea altor posturi in viitorul nu foarte indepartat, asa ca ramane sa vedem ce surprize grozave a mai pregatit pentru noi.