iPhone 13: Trei Schimbari Serioase pentru noile Telefoane

iPhone 13 noutati

iPhone 13 are deja primele informatii despre noutati dezvaluite inainte ca telefonul sa fie lansat de catre compania Apple, si asa aflam care sunt planurile celor din Cuprino in legatura cu aducerea pe piata a noii serii de telefoane importante pentru clienti.

Conform informatiilor aparute astazi, se pare ca iPhone 13 Pro urmeaza sa aiba tot 4 camere, la fel ca iPhone 12 Pro, insa grosimea telefoanelor urmeaza sa creasca cu 0.26mm, destul de mult daca ne gandim la faptul ca telefoanele s-au tot subtiat in ultimii ani.

Camera pentru iPhone 13 urmeaza sa aiba o dimensiune mai mare in carcasa, cu 0.9mm, si se pare ca Apple vrea sa protejeze toate lentilele cu sticla de safir in locul sticlei actuale folosita pentru protejarea camerelor din seria iPhone 12, ceea ce vine ca o veste grozava.

Apple ar putea implementa deasemenea pentru camera iPhone 13 Pro un sistem de stabilizare optica nou, despre care deocamdata nu se cunosc prea multe, dar e clar ca se doreste imbunatatirea calitatii imaginilor care sunt inregistrate de catre utilizatori.

iPhone 13 este o serie de telefoane pregatita pentru lansare in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin septembrie, deci inca mai sunt multe lucruri de aflat in legatura cu ceea ce vor aduce noile modele de telefoane pentru toata lumea, asa ca asteptarea continua.