WhatsApp: Schimbarea SECRETA, ce e Descoperit in Telefoane

WhatsApp are o noua schimbare secreta descoperita in avans in cadrul aplicatiei pentru telefoanele mobile, iata ce asteptam de foarte mult timp.

WhatsApp amanat

WhatsApp este cea mai populara platforma de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata, ea avand peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global, o cifra care este in continua crestere, si asta e normal. Aplicatia WhatsApp pentru platforma de mesagerie are in dezvoltare si foarte multe functii importante, iar despre una dintre ele vorbim acum, aceasta fiind descoperita dupa o analizare atenta a versiunii beta a aplicatiei de mesagerie folosita in toata lumea.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o functie speciala numita “Read Later”, aceasta fiind gandita special pentru a le permite utilizatorilor sa arhiveze anumite conversatii de la care sa nu mai primeasca notificari. Cei de la WhatsApp au implementat aceasta functionalitate pentru a le usura viata oamenilor care folosesc in mod constant platforma de mesagerie, insa ea este in dezvoltare de cateva luni bune, fara a fi finalizata, si are parte de schimbari destul de constant.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA, ce e Descoperit in Telefoane

WhatsApp amanat citire

WhatsApp are acum implementata o noua schimbare pentru sectiunea in care sunt afisate aceste chat-uri, astfel ca un mesaj va fi in mod permanent afisat in partea sa superioara pentru a ne spune mai clar cum functioneaza tot. Mai mult decat atat, WhatsApp a implementat si un buton special care permite dezactivarea totala a noii functii in cazul in care nu suntem multumiti de ea, si revenirea la vechea functie care este disponibila in acest moment pentru toata lumea.

WhatsApp stie ca sistemul de afisare si arhivare al conversatiilor nu este tocmai unul foarte bun, astfel ca a luat decizia de a il imbunatati cat poate de mult pentru a se asigura ca utilizatorii sai au parte de cea mai buna experienta posibila. Tot acest proces e inca in derulare, si s-ar putea sa mai avem de asteptat cateva luni bune pana in momentul in care WhatsApp va considera ca functionalitatea este suficient de bine pregatita de lansare.

WhatsApp nu lanseaza functii noi si importante decat in momentul in care ele sunt suficient de bine pregatite pentru a fi folosite fara probleme, asa ca ramane de vazut cand anume o vom primi pe aceasta noua.