DACIA Duster 3: COLOSALA Schimbare la care NU ne Asteptam

DACIA Duster 3 este o masina extrem de importanta la care DACIA lucreaza, si o schimbare colosala la care nu ne asteptam ar putea fi lansata cu noul SUV.

DACIA Duster 3 electrica

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri la care lucreaza in momentul de fata producatorul de la Mioveni, si vorbim despre noi masini care vor schimba intr-o foarte mare masura linia de automobile de la DACIA. Pana acum au aparut unele informatii cu privire la DACIA Duster 3, si desigur ca vor exista foarte multe surprize grozave, insa una uriasa ar putea schimba in totalitate felul in care sunt privite masinile producatorului din Romania.

DACIA Duster 3 ar putea fi primul SUV adevarat al DACIA care este 100% electrica, adica nu hibrid precum versiunea Grand Duster, care este pregatita pentru lansare in 2021, ci o versiune similara Spring. Desigur ca ar fi nevoie de mai multe modificari pentru ca DACIA Duster 3 sa fie o masina 100% electrica, si nu doar hibrida, insa avand in vedere ca ea va fi lansata in 2024, sau 2025, exista timp pentru a folosi o platforma care sa permita cam orice.

DACIA Duster 3: COLOSALA Schimbare la care NU ne Asteptam

DACIA Duster 3 va fi facut in baza platforme CMF-B, utilizata inclusiv in Logan 3, sau Sandero 3, iar aceste modele deocamdata nu au nici macar o versiune hibrida oferita, dar exista timp si pentru asta. Pentru DACIA Duster 3 e posibil sa fie nevoie de o alta platforma decat cea CMF-B, pentru a exista si un model 100% electric, informatiile de pana acum spunand ca aceasta platforma sa fie folosita pentru masina, dar n-ar fi exclus sa fie folosita si una separata pentru modelul electric.

DACIA Duster 3 va fi lansata la o distanta destul de mare de Dacia Spring, asa ca nu e exclus ca pentru ea sa existe si o versiune 100% electrica, mai ales daca aceasta versiune de masina va avea succes. O lansare la 3/4 ani distanta de acest model electric ar aduce un suflu nou cu DACIA Duster 3 pentru linia de masini electrice, dar nu e exclus ca o asemenea versiune sa fie pusa in vanzare ceva mai tarziu, poate chiar la 1/2 ani distanta de modelele care au motoare cu combustie interna.

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai importante masini la care lucreaza DACIA in momentul de fata, si va fi una dintre cele mai importante din istoria sa, iar pana la lansare vom afla mai multe detalii cu privire la ea.