BANCA Transilvania: ATENTIE! Vestea de ULTIMA ORA in Romania

BANCA Transilvania are o veste de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata cat de importanta este, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BANCA Transilvania polaroid

BANCA Transilvania a facut un anunt de ultima ora cu o veste grozava pentru multi dintre clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care ar trebui sa stii pentru ca ar trebui sa profiti in acest weekend. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa faca un nou BT Pay Weekend in Romania in cursul urmatoarelor zile, si vorbim despre o serie de promotii extrem de interesante de care pot profita clientii care folosesc aceasta aplicatie.

BANCA Transilvania a decis ca in cazul acestui BT Pay Weekend sa aiba si niste premii mai bune decat de obicei, iar asta pentru a convinge mai multi oameni sa ii foloseasca aplicatia, si sa profite de functii. Mai exact, pentru acest BT Pay Weekend al BANCA Transilvania s-a decis sa fie oferite drept mirei 2 camere Polaroid, plus un pachet de streaming pentru filmele din platforma la care banca este partenera inca de la finalul anului trecut deja.

BANCA Transilvania: ATENTIE! Vestea de ULTIMA ORA in Romania

BANCA Transilvania a decis ca de aceasta data sa aiba oferte chiar mai bune decat de obicei pentru clientii care-i folosesc serviciile bancare, iar asta e o veste extrem de buna pentru toata lumea. Spre deosebire de concursurile anterioare BT Pay organizate de catre BANCA Transilvania, de aceasta data ea nu cere efectuarea de tranzactii pentru a profita de aceasta promotie, ci doar cere descarcarea aplicatiei din Google Play Store, sau App Store.

BANCA Transilvania nu spune asta in mesjaul de mai sus, dar e posibil ca acest concurs sa fie dedicat exclusiv celor care activeaza pentru prima oara aplicatia bancii, astfel ca detalii mai multe probabil sunt in aplicatie. Chiar si asa, vorbim despre un concurs extrem de interesant pe care cei de la BANCA Transilvania il organizeaza in momentul de fata, si daca puteti sa va inscrieti, nu exista vreun motiv serios sa nu decideti sa participati la promotie.

BANCA Transilvania va avea mai mult ca sigur si alte oferte grozave disponibile in viitor pentru cei care folosesc aplicatia BT Pay, asa ca trebuie doar sa fiti atenti la tot ceea ce ofera pentru noi.