LIVE: Lansarea Samsung GALAXY S21, Video Stream al Evenimentului

Samsung GALAXY S21 are lansarea transmisa live prin video stream de catre compania Samsung, iar aici poti vedea intregul eveniment de la ora 17:00.

Samsung GALAXY S21 are lansarea programata de catre compania Samsung pentru ora 17:00, iar un live video stream al evenimentului este pus la dispozitia noastra, si aici il puteti vedea. Avand in vedere ca pandemia de Coronavirus a blocat posibilitatea de a mai face evenimente live cu presa prezenta in locatie, lansarea Samsung GALAXY S21 merge pe aceeasi linie pe care am vazut si multe alte lansari recente, adica doar cu reprezentantii companiei in prim-plan.

Lansarea Samsung GALAXY S21 ne va aduce live toate cele trei modele de telefoane din serie, adica modelul standard, Plus, Ultra, impreuna cu toate noutatile majore pe care compania le-a pregatit pentru ele. Seria Samsung GALAXY S21 vine cu foarte multe schimbari pe care le vom putea vedea live chiar astazi pentru a ne putea face o idee cu privire la schimbarile de care ne vom putea bucura din momentul in care telefoanele vor fi puse la vanzare.

LIVE: Lansarea Samsung GALAXY S21, Video Stream al Evenimentului

Acest live video stream pentru lansarea Samsung GALAXY S21 ar trebui sa si confirme multe dintre noutatile care au fost prezentate pana acum doar cu titlu de zvon, si exista destule surprize anuntate. Noul procesor al Samsung GALAXY S21 a fost anuntat zilele trecute de catre compania Samsung, chip-ul Exynos 2100 fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment separat, el urmand a fi integrat in toate modelele vandute in Romania, si nu numai.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care are preturi de vanzare similare cu modelele anterioare, dar mai mici decat cele percepute pentru telefoanele iPhone 12 ale companiei Apple. Pe partea de functionalitate seria Samsung GALAXY S21 ar trebui sa ofere ceva mai multe lucruri decat seria iPhone 12, insa asta nu inseamna ca o va si egala in vanzari, dar totul depinde de ceea ce vom vedea in acest live video stream care incepe la 17:00.

Precomenzile pentru Samsung GALAXY S21 ar putea incepe chiar astazi in Romania, iar cei care s-au preinregistrat pentru ele vor primi 200 de LEI pentru comanda finala, asta separat de posibile alte cadouri.