Huawei P50 Pro: Anunt URIAS, Schimbarea MAJORA din Telefoane

Huawei P50 Pro este in centrul unui anunt urias cu privire la o schimbare majora din telefoanele care vor fi lansate pentru clientii din toata lumea.

Huawei P50 Pro dualitate

Huawei P50 Pro are una dintre cele mai mari surprize posibile anuntate pentru fanii Huawei din toata lumea, si e ceva despre care v-am spus ca ar urma sa se intample, desi nu existau informatii despre asta. Mai exact, pentru Huawei P50 Pro, sau alte modele din seria P50, compania Huawei vrea sa integreze atat Android, cat si Harmony OS, pentru modelele care vor fi puse la vanzare, insa in mod diferit in functie de zona in care sunt vandute modelele sale.

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba Android si Harmony OS integrate in modelele care vor fi vandute in lumea intreaga, exceptie facand China, unde doar Harmony OS va fi oferit de catre cei de la Huawei. Avand in vedere ca Android si Harmony OS sunt practic acelasi sistem de operare, doar ca al doilea are modificate niste denumiri, utilizatorii care vor cumpara Huawei P50 Pro nu pierd mai nimic indiferent ce aleg, Google Play Store, si serviciile Google lipsind din ambele.

Huawei P50 Pro: Anunt URIAS, Schimbarea MAJORA din Telefoane

Huawei P50 Pro nu are dezvaluite deocamdata detaliile cu privire la modul in care utilizatorii vor putea face trecerea intre cele doua sisteme de operare, insa probabil ca va fi un sistem destul de simplu. Cei de la Huawei vor sa ii ajute pe utilizatorii care vor cumpara Huawei P50 Pro sa testeze si Harmony OS, astfel ca mai mult ca sigur va si oferi detalii cu privire la modul in care versiunea sa modificata de Android va putea fi accesata de catre clientii sai.

Huawei P50 Pro dualitate sisteme

Huawei P50 Pro va avea oferite aceste doua sisteme de operare in tandem pentru ca Huawei vrea sa faca sistemul sau de operare cunoscut in randul clientilor, inainte de a-l impune in locul Android. Avand totusi in vedere ca el este practic un Android usor modificat, Huawei P50 Pro nu va oferi o experienta chiar atat de diferita cu el, iar cei care vor alege sa-l foloseasca n-ar trebui sa observe vreo schimbare majora pentru telefoanele lor.

Huawei P50 Pro va fi prezentat in mod oficial in cursul acestei primaveri, insa nu se stie foarte clar cam cand, mai ales ca Samsung GALAXY S21 a fost prezentat azi, cu mult mai devreme decat se astepta multa lume.