Orange: Mesajul SURPRIZA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Orange a anuntat astazi in mod oficial o surpriza care este oferita milioanelor de clienti din toata tara, iata de ce ne putem bucura de la operator.

Orange microbisti

Orange a publicat astazi un nou mesaj surpriza pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment, si care vine ca o veste grozava pentru toti cei care ii folosesc serviciile. Mai exact, cei de la Orange spun ca ai sai clienti din Romania pot urmari in mod gratuit meciurile de fotbal din Liga 1 multumita Orange TV Go, prin care poate fi redat postul de televiziune Look Sport HD, la care se vad meciurile de fotbal din Liga Nationala de Fotbal.

Orange spune ca multumita acestui beneficiu oferit gratuit pentru clienti, acestia pot urmari prin Orange TV Go meciurile de fotbal FCSB – Astra Giurgiu, Dinamo – Chindia si Sepsi – CFR Cluj. Toate acestea vor fi disponibile pentru vizionare in cadrul Orange TV Go pentru clientii Orange din toata Romania care sunt interesati sa le urmareasca, si totul in cursul zilei de astazi, dar si in zilele urmatoare de weekend, asa ca veti avea ce sa vedeti.

Orange: Mesajul SURPRIZA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Orange stie foarte bine cat de mare este interesul pentru meciurile de fotbal din Romania, mai ales ca in aceasta perioada este interzis accesul microbistilor pe stadioane, astfel ca doar urmaritul la televizor a ramas. Avand in vedere toata aceasta situatie, cei de la Orange au luat o decizie foarte buna atunci cand au hotarat sa le ofere clientilor posibilitatea de a urmari meciurile de fotbal gratuit, insa asta doar daca se afla in Romania.

Orange, desi permite vizualizarea gratuita a meciurilor de fotbal din Liga 1, o face doar pentru cei care sunt in Romania, iar asta pentru ca exista restrictie in ceea ce priveste geolocalizarea. Asta inseamna ca daca va aflati oriunde altundeva decat in tara noastra, nu veti putea urmari vreunul dintre meciurile pe care Orange le transmite, asta excluzand situatiile in care aveti un VPN disponibil pentru a-i accesa platforma folosind un IP din Romania.

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care transmite meciuri de fotbal din Liga 1 in momentul de fata, si nu e nici singurul care ofera gratuit acest lucru pentru cei care-i folosesc serviciile.