BANCA Transilvania: AVERTIZARE de ULTIMA ORA pentru Clienti

BANCA Transilvania a emis o avertizare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce mesaj foarte important are pentru toti chiar acum.

BANCA Transilvania clonare

BANCA Transilvania are o avertizare de ultima ora pentru clientii sai din Romania pentru ca vorbeste despre o problema foarte serioasa care poate afecta un numar foarte mare de oameni din cauza modului in care se manifesta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre fraude cu privire la faturile care ajung la clientii diverselor companii din Romania, si care nu provin chiar de la companiile cu care acestea lucreaza in viata de zi cu zi.

BANCA Transilvania spune ca vorbim despre o practica in ceea ce priveste fraudele facute cu facturi false, iar asta probabil pentru ca au fost pacaliti unii dintre clientii sai prin acesta metoda, si au pierdut bani. BANCA Transilvania spune ca email-urile unor companii sunt folosite de catre hackeri in mod fraudulos, fiind create clone ale celor reale, dar cu o anumita modificare ce la o prima vedere nu da de inteles ca factura aceea ar fi falsa.

BANCA Transilvania: AVERTIZARE de ULTIMA ORA pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca oamenii pot fi usor pacaliti de doar un caracter modificat intr-o adresa de email, si pot ajunge sa plateasca facturi false catre hackeri in loc de partenerii de afaceri. Din pacate, daca problema nu ar fi fost una serioasa, atunci nu am fi avut parte nici de vreo atentionare de la BANCA Transilvania, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti, pentru a nu risca sa aveti datele furate de catre cineva din cauza unei probleme de acest gen.

BANCA Transilvania a inceput in ultima vreme sa faca tot mai multe avertizari de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, si asta pentru ca exista multe probleme din cauza fraudelor care au loc online. BANCA Transilvania stie foarte bine cat de problematice sunt situatiile de acest gen, si incearca in mod constant sa isi tina clientii in siguranta, insa nu reuseste intotdeauna sa faca acest lucru, mai ales daca oamenii nu sunt atenti la ceea ce spune.

BANCA Transilvania are mai multe avertizari de securitate publicate pentru clientii sai din toata Romania, si e bine sa stiti despre toate, pentru ca sunt extrem de importante pentru noi toti.