BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, TOTI Clientii Anuntati

BANCA Transilvania transmite un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toataR Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

BANCA Transilvania multifunctional

BANCA Transilvania le transmite astazi un nou mesaj important clientilor din toata Romania, unul care vine cu o informare despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre ceva util pentru multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au in toata Romania o retea de bancomate multi functionale depsre care ar trebui sa stie clientii pentru ca le pot folosi pentru a beneficia de diverse servicii care in mod normal sunt oferite doar in agentii.

BANCA Transilvania vorbeste intai despre bancomatele multifunctionale BT Express, acestea permitandu-le clientilor sa depuna bani in lei, euro, dolari, inclusiv in conturile altor persoane. Mai mult, BANCA Transilvania le ofera clientilor optiunea de a face depozite bancare, de a verifica soldurile, de a-si trimite extrase prin email, de a schimba valuta cu trimiterea banilor direct in conturile personale, sau de a face schimburi valutare intre conturile proprii.

BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, TOTI Clientii Anuntati

BANCA Transilvania vorbeste si despre bancomatele multi functionale BT Express Plus, acestea permitand extragerile de bani prin NFC cu BT Pay, sau Apple Pay, in baza unui cod generat de aplicatie. Separat de aceasta, BANCA Transilvania spune ca se ofera toate optiunile de la bancomatele anterioare, plus optiunea de a depune bani in conturile altor persoane in baza CNP-ului acestora, sau al unei firme, in baza CUI-ului furnizat de catre ea in prealabil.

BANCA Transilvania a creat aceasta retea de bancomate multifunctionale din nevoia de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o gama variata de functii care nu sunt oferite nu sunt oferite in mod normal. Problema este ca bancomatele multifunctionale care au cele mai multe servicii disponibile nu exista in toate agentiile BANCA Transilvania din Romania, asa ca va trebui sa le cautati prin diverse locatii pentru a le folosi.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca exista destui oameni care au nevoie de serviciile acestui tip de bancomate, si tocmai de aceea le-a creat, asa ca nu trebuie decat sa le cautati pe toate.