BRD Romania: ATENTIE! Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii

BRD Romania are un anunt important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce decizie a luat, si cat de mult conteaza pentru toti dintre ei.

BRD Romania mobilitate

BRD Romania are un foarte important anunt pentru toti clientii sai din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar in momentul de fata, iar asta pentru ca vine cu o schimbare despre care trebuie sa stim. Mai exact, vorbim despre noi actualizari pentru aplicatiile de mobile banking pe care BRD Romania le are in momentul de fata pentru iPhone si Android, ele beneficiind de o a doua asemenea actualizare intr-o perioada destul de scurta de timp.

BRD Romania a actualizat aplicatiile MyBRD Mobile pentru iPhone si Android la o zi distanta una de cealalta, iar in cazul amandurora sunt oferite aceleasi modificari pentru utilizatorii din toata tara. BRD Romania a rezolvat diverse probleme minore de functionare pe care aplicatiile pentru iPhone si Android le aveau, dar a imbunatatit deasemenea performantele de care se bucura toti clientii sai, si asta in conditiile in care era nevoie de asa ceva pentru ele.

BRD Romania: ATENTIE! Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii

BRD Romania nu a mai facut de ceva vreme schimbari importante pentru aplicatiile pe care le ofera pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca a decis sa faca doar schimbari minore pentru utilizatorii sai. Asta inseamna ca deocamdata nu avem parte nici de implementarea Google Pay in aplicatia pentru Android, dar nici de NFC care sa permita macar platile mobile prin infrastructura bancii, ceea ce e o problema pentru multi dintre clientii sai.

BRD Romania a evitat deasemenea sa ofere suport pentru cardurile VISA in Apple Pay, dar pentru asta nu era oricum nevoie de o actualizare pentru aplicatia sa de mobile banking, asa ca totul poate fi oferit si fara. Pe de alta parte, BRD Romania mai are multe de recuperat in materie de functii pentru clientii sai, iar asta pentru ca inca exista multe lipsuri in aplicatiile pe care le ofera, iar ele nu sunt tocmai usor de recuperat de catre banca romaneasca.

BRD Romania va mai actualiza aplicatiile sale in cursul anului 2021, si va oferi toate functiile noi pe care le vor clientii sai, dar ramane de vazut cam cat va dura pana cand se va intampla asta.