DIGI Mobil: OFICIAL, Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Romani

DIGI Mobil este vizat de un anunt foarte important care vine in mod oficial pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum.

DIGI Mobil prag

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane peste milioane de clienti in toata tara, iar in mod oficial a venit si o veste grozava pentru toti dintre ei. Va spuneam saptamana trecuta ca DIGI Mobil a reusit sa-si imbunatateasca acoperirea in Romania in cursul anului 2020, ajungand intr-un final la peste 98% acoperire la nivelul intregii tari pentru clientii sai, chiar daca e vorba de doar putin peste acest prag.

DIGI Mobil avea pana in primavara anului 2019 obligatia de a acoperi 98% din populatia Romaniei cu infrastructura sa de telefonie mobila, si a reusit asta abia in 2020, dar chiar si asa vorbim despre o veste extrem de buna pentru clienti. Cei de la DIGI Mobil au reusit sa ajunga la cam acelasi nivel cu Orange si Vodafone cand vine vorba despre acoperirea pe partea de telefonie mobila, diferenta dintre cei trei giganti fiind mica in momentul de fata in tara noastra.

DIGI Mobil: OFICIAL, Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Romani

DIGI Mobil a reusit chiar sa depaseasca Telekom in ceea ce priveste acoperirea GSM pe care o ofera pentru clienti, si desigur ca asta e ceva ce putini se asteptau sa vada de la acest operator. DIGI Mobil este singurul operator de telefonie mobila din Romania care are preturi foarte mici pentru serviciile pe care le ofera, deci mult nu se asteapta la investitii mari pentru a le sustine functionalitatea, insa iata ca se intampla si acest lucru, pana la urma.

DIGI Mobil a actualizat in mod constant harta sa de acoperire in cursul anului 2020, in principal pentru a dezvalui cat de mult si-a extins noua infrastructura 2G, dar a facut modificari si pentru retelele 4G, sau 3G. Printre toate aceste schimbari facute de catre DIGI Mobil s-au numarat si unele privind adaugarea de statii GSM noi in diverse zone in care nu exista acoperire pentru clienti, iar asa operatorul a trecut de pragul de 98% in ceea ce priveste acoperirea in Romania.

DIGI Mobil inca nu s-a laudat cu aceasta realizare importanta, dar este una demna de laude pentru ca aduce compania la acelasi nivel cu grupuri de telecomunicatii internationale, mult mai importante.