DACIA Logan 3: Anunt OFICIAL al Renault pentru Masinile Noi

DACIA Logan 3 este in centrul unui anunt oficial venit de la Renault, iata ce a dezvaluit grupul francez, si cat de important este pentru toata lumea.

DACIA Logan 3 planificare

DACIA Logan 3 este cel mai important model de masina lansat de catre DACIA in cursul anului 2020, si ea nu a venit singura, ci impreuna cu Sandero 3, ambele modele fiind extrem de importante pentru viitorul producatorului. Ambele modele de masini au venit cu extrem de multe noutati pentru clientii din Romania si restul lumii, insa se pare ca DACIA Logan 3 nu va fi inlocuita prea curand de catre un nou model de sedan la care ar lucra DACIA acum.

DACIA Logan 3 nu apare in planurile Renault ca avand o inlocuitoare pregatita in urmatorii ani, iar asta pentru ca in planul de mai jos nu apare vreun alt sedan pregatit de lansare, deci am putea avea doar un upgrade. Dupa cum puteti vedea in 2022 este programata lansarea unei noi masini care face parte din aceeasi categorie cu DACIA Logan 3, dar si cu Duster, deci cel mai probabil vorbim despre acel model de SUV care are 7 locuri, si nu despre altceva.

DACIA Logan 3: Anunt OFICIAL al Renault pentru Masinile Noi

DACIA Logan 3 planificare lansari

DACIA Logan 3 este unul dintre modelele despre care exista zvonuri cu privire la posibila lansare a unui model hibrid in cursul urmatorilor ani, insa daca acesta va aparea, nu va fi prezentat ca un model complet nou. Din 2022 si pana in 2025, cand e asteptata lansarea DACIA Duster 3, cei de la DACIA nu au in plan sa mai lanseze vreun alt model, astfel ca DACIA Logan 3 ar putea avea o versiune hibrid cu modificari mici, dar cu o motorizare in premiera.

DACIA Logan 3 va ramane principalul sedan al celor de la DACIA cel putin pentru urmatorii 4 ani de zile, si e putin probabil ca pana aproape de 2030 sa fie pregatit vreun alt model model important pentru serie. Orice fel de model facelift pentru DACIA Logan 3 ar putea fi prezentat ca un upgrade minor, sau ar putea sa apara abia dupa 2025, destul de tarziu daca ne gandim ca modelele de acum vor cam fi depasite total peste 4 ani de zile.

DACIA Logan 3 urmeaza sa poata fi comandata de catre clientii din Romania in cursul urmatoarelor saptamani, la final de ianuarie fiind asteptata inceperea comenzilor, dar si a testarii in repr7ezentante.