GTA 6: Functia SPECIALA la care NIMENI Nu s-ar fi Asteptat

GTA 6 sincronizare

GTA 6 va fi lansat cu foarte multe noutati importante pregatite de catre cei de la Rockstar Games, iar una dintre cele mai mari de pana acum a fost dezvaluita pentru toata lumea, si e ceva despre care toti cei care asteapta jocul ar trebui sa stie.

GTA 6 are dezvaluit faptul ca un nou mod de joc online este pregatit de catre cei de la Rockstar Games, si vorbim despre unul care le v apermite jucatorilor sa coopereze online pentru a face diverse misiuni pe care compania americana le-a pregatit pentru titlu.

GTA 6 nu va avea doar misiuni single-player disponibile, ci se pare ca va avea inclusiv misiuni care vor putea fi facute impreuna de catre jucatori chiar daca se afla la mii de kilometri distanta unul de celalalt, iar asta e o foarte mare schimbare fata de ceea ce a fost lansat pana acum.

GTA 6 va avea acest sistem de joc oferit atat pentru PC-uri, cat si pentru console, si se pare ca mai multi jucatori vor putea coopera in acelasi timp pentru misiuni, intregul sistem fiind unul foarte complex, dar asta e o veste foarte buna pentru noi toti.

GTA 6 sincronizare jucatori

GTA 6 va avea tot acest sistem testat foarte serios inainte ca el sa fie lansat in mod public pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem cate dintre zvonurile aparute pana acum in legatura cu jocul se vor si dovedi a fi 100% adevarate in final.